Antalet barn med ADHD ökar lavinartat i USA

  2
  172

  ADHD ökar lavinartatAntalet barn och ungdomar med diagnosen ADHD har ökat lavinartat i USA. Det senaste årtiondet har en fördubbling skett, visar en färsk undersökning, skriver Expressen.

  ”Det är astronomiska siffror. Jag är golvad”, säger William Graaf, professor vid Yale.

  Många inom den amerikanska läkarkåren har tigare uttryckt kritik mot att diagnoserna och medicineringen har överanvänts – och de senaste siffrorna tros nu spä på den kritiken.

  Läs mer i Expressen

  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  2 KOMMENTARER

  1. Ja detta är resultatet av läkemedelsindustrins ”behandling” med psykofarmaka. Man ger barn starka psykotiska droger som ska ”bota” den påhittade diagnosen ADHD men istället blir slutresultatet det omvända. De blir ännu sjukare och beroende av dessa droger. Läs mer om dessa ADHD-droger här: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressrelease/view/laangtidsstudier-visar-adhd-droger-ger-inga-positiva-effekter-bara-skador-851283

  2. Mer av samma beska ’medusin’ in dagens Dr Mercola: ”1 in 50 Children Now Have Autism” –http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/04/02/autism-rates.aspx?e_cid=20130402_DNL_art_2&utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art2&utm_campaign=20130402
   När ska svenska myndigheter sluta gå i ledband och börja tänka själva? Det sunda förnuftet säger ju att det människan behöver är rent vatten, ren mat och en ren miljö!!

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här