Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Bota cancer med ananas och vitamin B17 som finns i mungbönor

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 april 2013
- NewsVoice redaktion
Ananas - Foto: Wikimedia Commons
Ananas - Foto: Wikimedia Commons
Ananas – Foto: Wikimedia Commons

B17 liksom B15 upptäcktes av biokemisten E. T. Krebs jr. Det är ännu inte officiellt godkänt som ett vitamin, utan har tvärtom blivit utsatt för ett massivt förtryck från läkarföreningar och socialstyrelser.

Text: NewsVoice | Källa bla: Information Transformation

B17 är, enligt Krebs, speciellt effektivt mot cancer och det används av en del biologiskt orienterade läkare för att förebygga och behandla cancer.

Amygdalin innehåller giftet cyanid i inaktiv form. Cyaniden frigörs av enzymet betaglucoronidas som finns i 1000 gånger högre koncentration i cancercellerna än i vanliga celler. Samtidigt innehåller friska celler ett annat enzym, rhodanes, som neutraliserar cyanid. Cancercellerna saknar detta enzym. Det betyder i praktiken att amygdalin är särskilt giftigt för cancercellerna, men relativt ofarligt för friska celler.

Det är med andra ord ett specifikt cystostaticum och som sådant långt säkrare att använda än de kemiska cystostatica. Stora orala doser bör dock användas med försiktighet och hjärtfunktionen bör stå under regelbunden övervakning. Gravida bör inte behandlas med leatril, eftersom fostrets celler under den första perioden av havandeskapet har karaktäristiska som påminner om cancercellen och därför är särskilt känsligt för cyaniden.

Mungbönor innehåller höga mängder vitamin B17

De finns att köpa på de flesta mataffärer. Sen kör man de groddade bönorna

i en mixer och dricker ca 1 liter/ dag.

Mungbönor innehåller stora mängder laetrile(B17), C-vitamin och E-vitamin.

Groddning:
Blötlägg torkade mungbönor 12 timmar. Häll sedan av vattnet, skölj ännu en gång och plocka bort de bönor som inte har svällt.

Lägg sedan i en glasburk med silduk/myggnät som lock, fäst med gummisnodd (eller använd särskild groddningsburk).

Ställ burken lutande och täck över, eftersom de groddas bättre i mörker.
Låt de grodda 3-5 dagar, skölj två ggr/dag med ljummet vatten under groddningen.

Groddade mungbönor förvaras i kylskåp, och håller sig där drygt en vecka.

Enligt den tyska forskaren Hans Nieper bör leatrilbehandlingar understödjas av enzympreparatet Bromelain, som utvinns ur ananas. Bromelain “avskärmar” svulstens cellmembran och ökar sannolikt cancercellens upptagande av det för cancern giftiga amygdalinet. Vid avskärmningen blottläggs cancercellens antigena komponenter, vilket främjar kroppens immunologiska aktivitet mot cancercellerna, då immuncellerna lättare kan “känna igen” cancercellerna.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq