Dokumentärfilmen Sirius Disclosure vill etablera att världen besöks av aliens

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 april 2013
- Torbjörn Sassersson

alien2I en artikel i DN småhunsar Clas Svahn UFO-forskaren Steven Greer som inom kort har premiär med sin nya dokumentärfilm Sirius Disclosure om UFO-fenomenet och fri energiteknik. Greer är definitivt kontroversiell, just därför gör han också nytta. 

I filmen Sirius Disclosure presenteras en 15 cm lång alien-liknande och mumifierad kropp hittad i Sydamerika. Du ser den på bild till höger. Tanken svindlar. Har Greer hittat en ny art eller är det bara ett mumifierat mänskligt foster? Enligt occams filosofiska princip ska man alltid välja den förklaring som förefaller minst exotiskt.

DN-journalisten Clas Svahn menar att den lilla miniatyrkroppen bara är ett dragplåster för att tjäna pengar på en film med ett grumligt budskap. Problemet är att han inte ens sett den, eller hur Clas?

Jag skrev några artiklar om de tyngre sakfrågorna för några år sedan och infallsvinkel var UFO:s och säkerhetspolitik. Nu gör Greer detta marginaliserade och mycket intressanta ämne aktuellt igen. Hans största bidrag är över 550 intervjuer med militär personal, piloter och befäl från främst USA som klargör att “the higher echelons” inom amerikansk militär tar UFO:s på största allvar. Han fokuserade på det militära pga en högre trovärdighet. Den journalist som plöjer igenom det materialet kommer garanterat att ändra en rad uppfattningar.

När jag 2007 tillsammans med två vänner arrangerade ett föredrag med Robert Hastings som fokuserar på infallsvinkeln “UFO:s and nukes” var jag i kontakt med en politiker på försvarsdepartementet som klagade på att jag meddelat allt för sent om föredraget på ABF-huset. Nu har denne person en ny chans att förkovra sig för Sirius Disclosure kan komma till en svensk mindre biograf enligt ett rykte.

Utan Steven Greer en fattigare värld. Han utmanar oss intellektuellt.

Siriusdisclosure.com

Text: Torbjörn Sassersson | Foto: STAR Research

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq