Dokumentärfilmen Sirius Disclosure vill etablera att världen besöks av aliens

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 april 2013
- Torbjörn Sassersson red.

alien2I en artikel i DN småhunsar Clas Svahn UFO-forskaren Steven Greer som inom kort har premiär med sin nya dokumentärfilm Sirius Disclosure om UFO-fenomenet och fri energiteknik. Greer är definitivt kontroversiell, just därför gör han också nytta. 

I filmen Sirius Disclosure presenteras en 15 cm lång alien-liknande och mumifierad kropp hittad i Sydamerika. Du ser den på bild till höger. Tanken svindlar. Har Greer hittat en ny art eller är det bara ett mumifierat mänskligt foster? Enligt occams filosofiska princip ska man alltid välja den förklaring som förefaller minst exotiskt.

DN-journalisten Clas Svahn menar att den lilla miniatyrkroppen bara är ett dragplåster för att tjäna pengar på en film med ett grumligt budskap. Problemet är att han inte ens sett den, eller hur Clas?

Jag skrev några artiklar om de tyngre sakfrågorna för några år sedan och infallsvinkel var UFO:s och säkerhetspolitik. Nu gör Greer detta marginaliserade och mycket intressanta ämne aktuellt igen. Hans största bidrag är över 550 intervjuer med militär personal, piloter och befäl från främst USA som klargör att “the higher echelons” inom amerikansk militär tar UFO:s på största allvar. Han fokuserade på det militära pga en högre trovärdighet. Den journalist som plöjer igenom det materialet kommer garanterat att ändra en rad uppfattningar.

När jag 2007 tillsammans med två vänner arrangerade ett föredrag med Robert Hastings som fokuserar på infallsvinkeln “UFO:s and nukes” var jag i kontakt med en politiker på försvarsdepartementet som klagade på att jag meddelat allt för sent om föredraget på ABF-huset. Nu har denne person en ny chans att förkovra sig för Sirius Disclosure kan komma till en svensk mindre biograf enligt ett rykte.

Utan Steven Greer en fattigare värld. Han utmanar oss intellektuellt.

Siriusdisclosure.com

Text: Torbjörn Sassersson | Foto: STAR Research


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Citizen Hearing On Disclosure laddar nu upp en hel del klipp från eventet.
  Sök på “CitizenHearingMedia” Mycket intressant!

 • Tjenare Torbjörn, tack för en trevlig och informativ blogg.

  Ska bli spännande att se filmen,.har lyssnat på Dr Greer på World puja -siten i åratal, intressant snubbe och en färgklick inom ufologin, önskar honom lycka till men jag tycker personligen att James Gilliland är bättre, de är båda lite “out there” för oinitierade men rysligt intressanta båda två.

  Jag som har specialstuderat många hundra timmar med interjuver av Greer och Gilliland bedömer att de har samma story genom åren, om man av någon anledning hittar på är detta mycket svårt att konsekvent frambringa, fråga en kriminalare som GW Persson t.ex. Ligger nåt i deras påståenden absolut.

  Greer har ca 500 militära vittnen och en del filmer + vittnen från kontaktexpeditioner, Gilliland har filmat 100-tals timmar av ufoaktivitet med dyra kameror från Mount Adams där han huserar på sin ranch i staten Washington i USA samt tusentals vittnen.

  hmm jag tycker ju att Clas Svahn är ett ufo (Utomordentligt Fånig och Ovetande) 🙂

 • Tjena T. Sassersson.
  Det vekar som om mina kommentarer fortfarnande fastnar i ert spam-filter .
  Vill du/ni att jag skall använda mig av en annan inloggning eller jan ni fixa det med de inloggningsuppgifter som jag använder f.n?

 • UFO betyder per definition: Oindifierat flygande objekt och då vi ständigt observerar odefinerade flygande objekt så får det väl anses bevisat att dessa existerar helt oavsett om dessa skulle komma från Terra Firma eller från yttre rymden.
  Att “intelegent” liv skulle finnas i universum är ju även detta ett faktum då vi per definition finns i universum (även om människas intlegens kan diskuteras)
  Om det sedan skulle finnas några fler inteligenta raser på andra planter och/eller i andra solsystem torde enbart den rent mattematiska sannolikheten mer eller mindre bevisa.
  De som hävdar att intligent liv enbart skulle finnas på jorden och i vårt solsytem borde nog ta och läsa like sannolikhetslära ty om så vore fallet så skulle alla mattematiska teorier falla till marken.
  Själv så har jag en teori om att Homo Sapiens de facto stammar från något annat universum och/eller någon annan planet.
  Mycket pga. av att alla kända religoner, både de allmänt acceperade så väl som de religoner som praktiseras av naturfolk vänder sina blickar mot himmeln vid bön och att alla dessa relgioner samtliga hävdar att det skulle finnas guddomliga väsen i himlen som har skapat oss och vår planet.
  Dessutom så har, i varje fall jag, mycket svårt att se hur rasen Homo Sapiens passat in i vår evulotion.
  Då människan till skilnad från alla övriga levade varelser är den enda som tex. dödar för nöjes skull, lever som varje dag skulle vara den sista genom att leva över de ressurser som unversum erbjuder, samt har ett levadssätt som i praktiken förstör och omöjliggör för framtida gennatioer att överleva.
  Dessutom så skulle det vara typiskt för det männskliga släktet att först utnytja en planets ressureser fr att när dessa tar slut försöka att hitta ett annat ställe (en annan planet) till att sända ett visst antal utvalda individer till för att fortsätta sin kolloniala utsugande livsstil.

 • Att UFO finns råder inte något tvivel om.
  Då UFO per definition betyder oindifierad flygande objekt och att vi ständigt observerar flygande objekt så får det väl anses bevisat att dessa existerar helt oavsett om dessa skulle komma från terra firma eller från yttre rymden.
  Att “intelegent” liv skulle finnas i universum är ju även detta ett faktum då vi per definition finns i universum (även om människas intlegens kan diskuteras)
  Om det sedan skulle finnas några fler inteligenta raser på andra planter och/eller i andra solsystem torde enbart den rent mattematiska sannolikheten mer eller mindre bevisa.
  De som hävdar att intligent liv enbart skulle finnas på jorden och i vårt solsytem borde nog ta och läsa like sannolikhetslära ty om så vore fallet så skulle alla mattematiska teorier falla till marken.
  Själv så har jag en teori om att Homo Sapiens de facto stammar från något annat universum och/eller någon annan planet.
  Mycket pga. av att alla kända religoner, både de allmänt acceperade så väl som de religoner som praktiseras av naturfolk vänder sina blickar mot himmeln vid bön och att alla dessa relgioner samtliga hävdar att det skulle finnas guddomliga väsen i himlen som har skapat oss och vår planet.
  Dessutom så har, i varje fall jag, mycket svårt att se hur rasen Homo Sapiens passat in i vår evulotion.
  Då människan till skilnad från alla övriga levade varelser är den enda som tex. dödar för nöjes skull, lever som varje dag skulle vara den sista genom att leva över de ressurser som unversum erbjuder, samt har ett levadssätt som i praktiken förstör och omöjliggör för framtida gennatioer att överleva.
  Dessutom så skulle det vara typiskt för det männskliga släktet att först utnytja en planets ressureser fr att när dessa tar slut försöka att hitta ett annat ställe (en annan planet) till att sända ett visst antal utvalda individer till för att fortsätta sin kolloniala utsugande livsstil.

 • Intressant, verkar som om Ufo/Alien frågan nu börjar spinna utom all tidigare kontroll?

  An event with historical implications will be held at the National Press Club in Washington, DC from April 29 to May 3, 2013. At that time as many as forty researchers and military/agency witnesses will testify for thirty hours over five days before former members of the United States Congress.

  http://www.citizenhearing.org/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *