När en 400 centimeter lång invandrare med “muterat mänskligt DNA” söker asyl

  5

  Utomjordiskt liv undersökningDet är en människa, hävdar Garry Nolan som är stamcellsforskare vid Stanfords universitet. Hans team har undersökt en 15 centimeter lång humanoid kropp som hittats i Atacamaöknen i Chile och som i filmen Sirius visas upp som bevis för utomjordisk närvaro, men närmare en “alien” går knappast att komma för att vara människa.

  Text: Torbjörn Sassersson | Klicka på bilden för förstoring. Källa: Aftonbladet faksimil

  Enligt “Stanford University’s school of medicine” i Kalifornien var denna människa inte bara 15 centimeter lång. Den var 6-8 år gammal och hade dessutom muterat DNA. Det är “de facto” att individen hade “muterat DNA” som knappast kommer att göra gåtan mindre. Om individen “bara” varit 15 centimeter och hela 6-8 år gammal hade det accepterats som en naturlig om än ovanlig förklaring, men medgivandet att DNA var muterat tar tillbaka fallet till mysterieboxen.

  Varannan svensk tror på jordbesök av aliens

  Vad som egentligen avses med “muterat DNA” förtäljer inte historien som kommer från bla Daily Mail. När Aftonbladet frågar sina läsare om de tror att jorden generellt besökts av rymdvarelser är svenskarna splittrade. Ungefär 51% säger “ja” och resten dvs c:a 49% säger “nej”. Om samma fråga ställs till de över 500 amerikanska militära befäl och piloter som intervjuats av läkaren och forskaren Steven Greer, blir svaret närmare 100%. Kanske ingen av dem tror på att det är en 15-centimeters-alien. De har sannolikt inte det behovet.

  Någon hemma på någon av NASA:s 3632 exoplaneter?

  Så vem ska vi tro på? Ska vi tro på 500+ yrkesmänniskor som haft direktkontakt med UFO-fenomenet eller 1 miljon medborgare som inte har det? Kanske ämnet UFO och utomjordingar är och förblir en personlig företeelse och individuell övertygelse som kommer att både splittra och och fascinera oss till dess att någon invånare från någon av NASA:s 3632 exoplaneter ger sig till känna.

  Stanfords stamscellsforskare lär inte ha sista ordet om en 400 centimeter lång invandrare med “muterat mänskligt DNA” knackar på dörren. Migrationsverket lär få ett kontroversiellt problem om “hen” söker asyl.

  Text: Torbjörn Sassersson

  exoplaneter NASA

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  5 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Morgan Strålman
  Morgan Strålman
  Gäst
  25 april 2013 kl 22:02

  Om jag satt på en turistbyrå ute i universum och funderade på en trevlig resa tiill en planet som kan vara ett föredöme. Så inte fan hade jag åkt till Tellus, där allt handlar om makt och girighet, förgifta så mycket som möjligt och utveckla sofistikerade system för att utrota sig själva. Ev besök här är troligen felåkningar och man håller sig därför undan för att slippa pinsamheter…..

  T. Sassersson
  T. Sassersson
  Gäst
  25 april 2013 kl 20:05

  Roliga kommentarer. Undrar förresten hur rymdturismbranschen utvecklats de sista 10,000 åren i vår del av galaxen.

  Kjell Holmsten
  Kjell Holmsten
  Gäst
  25 april 2013 kl 10:45

  Varför inte utom”universalt” eller universum, eller utomuniversum?! Ja att en utomjording skulle vara en besökare från ett annat universum vore väl häftigt. Nej jag har nog med de utomjordingar som befolkar denna planet, ca 1%?

  Pia
  Pia
  Gäst
  25 april 2013 kl 10:04

  “Stanfords stamscellsforskare lär inte ha sista ordet om en 400 centimeter lång invandrare med ”muterat mänskligt DNA” knackar på dörren. Migrationsverket lär få ett kontroversiellt problem om ”hen” söker asyl.”

  Absolut! många har svårt att ens acceptera det “utomnordiska” så tanken svindlar när man tänker på reaktionerna inför något utomjordiskt 🙂

  http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/04/SMG-report-4-22-2013-FINAL-REVISED.pdf

  Björn
  Björn
  Gäst
  Reply to  Pia
  25 april 2013 kl 11:00

  Om han, invandraren är 4 meter lång så är det hen som går i taket.
  Invandrarverket tar emot o ger livstidsförsörjning.
  Tror du att den store, Boljsjevik, och den lille, Mensjevik är släkt?
  Kanske flyktingar undan sina egna,USA,s, krig?