När en 400 centimeter lång invandrare med “muterat mänskligt DNA” söker asyl

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 25 april 2013
- Torbjörn Sassersson

Utomjordiskt liv undersökningDet är en människa, hävdar Garry Nolan som är stamcellsforskare vid Stanfords universitet. Hans team har undersökt en 15 centimeter lång humanoid kropp som hittats i Atacamaöknen i Chile och som i filmen Sirius visas upp som bevis för utomjordisk närvaro, men närmare en “alien” går knappast att komma för att vara människa.

Text: Torbjörn Sassersson | Klicka på bilden för förstoring. Källa: Aftonbladet faksimil

Enligt “Stanford University’s school of medicine” i Kalifornien var denna människa inte bara 15 centimeter lång. Den var 6-8 år gammal och hade dessutom muterat DNA. Det är “de facto” att individen hade “muterat DNA” som knappast kommer att göra gåtan mindre. Om individen “bara” varit 15 centimeter och hela 6-8 år gammal hade det accepterats som en naturlig om än ovanlig förklaring, men medgivandet att DNA var muterat tar tillbaka fallet till mysterieboxen.

Varannan svensk tror på jordbesök av aliens

Vad som egentligen avses med “muterat DNA” förtäljer inte historien som kommer från bla Daily Mail. När Aftonbladet frågar sina läsare om de tror att jorden generellt besökts av rymdvarelser är svenskarna splittrade. Ungefär 51% säger “ja” och resten dvs c:a 49% säger “nej”. Om samma fråga ställs till de över 500 amerikanska militära befäl och piloter som intervjuats av läkaren och forskaren Steven Greer, blir svaret närmare 100%. Kanske ingen av dem tror på att det är en 15-centimeters-alien. De har sannolikt inte det behovet.

Någon hemma på någon av NASA:s 3632 exoplaneter?

Så vem ska vi tro på? Ska vi tro på 500+ yrkesmänniskor som haft direktkontakt med UFO-fenomenet eller 1 miljon medborgare som inte har det? Kanske ämnet UFO och utomjordingar är och förblir en personlig företeelse och individuell övertygelse som kommer att både splittra och och fascinera oss till dess att någon invånare från någon av NASA:s 3632 exoplaneter ger sig till känna.

ArcanumSkolan 2024

Stanfords stamscellsforskare lär inte ha sista ordet om en 400 centimeter lång invandrare med “muterat mänskligt DNA” knackar på dörren. Migrationsverket lär få ett kontroversiellt problem om “hen” söker asyl.

Text: Torbjörn Sassersson

exoplaneter NASA

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: aliensufo