Rapport: Naturkatastrofer och riskprognoser – mars 2013

publicerad 6 april 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

I denna omvälvande sammanställning blir det tydligt att mars månad 2013 var en ovanlig månad fylld av extrema vädersituationer och “normala” naturkatastrofer över hela världen kryddad med en närgången komet, asteroider, en grässhoppsinvasion, massdöd av djur, ett hotfullt Nordkorea och en prognos om en kommande invasion av gigantiska myggor i USA.

Medan miljontals människor drabbas i andra länder händer som vanligt ingenting i Sverige förutom att det är lite extra kyligt.


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Hittade ingen bättre artikel att publicera under. Flytta gärna till bättre plats:

  För att neutralisera chemtrail häller man ut ättika (ej ättiksprit) utomhus på lämpligt underlag så att det får ånga bort. Jag vet inte hur det fungerar eller varför, men bara en liten mängd på under en dl skapar en kedjereaktion i luften som på något sätt tar ut chemtrailen. Det låter fånigt, men jag har själv provat och sett himlen klarna över ett par kilometers radie. Prova själva. Det är inget skämt utan ett fullt seriöst sätt att hantera problematiken.

  Häll på ett plåttak eller fukta en handduk som får fläkta i vinden.

  Uppenbarligen startar molekylerna i ättikan en kedjereaktion i luften som triggar kemikalierna i luften att kollidera eller interagera med varandra. En möjlig förklaring som kastats fram är att molekylerna som sprayas är så laddade att de “exploderar” när ättiksmolekylerna träffar den första chemtrailen, och som en kedjereaktion laddar ur de andra partiklarna i molnet.

  På under en timme har man visuella förändringar som är svåra att förklara, utan att erkänna metoden som ovan beskrivs.

 • Förstår inte varför alla dessa youtubefilmskapare envisas med att lägga på ödesmättad musik för att skriva en på näsan vilken slutsats man skall dra av det man bevittnar. Jag blir bara extra skeptisk när någon har lagt på Carl Orf som ljudspår. Då vet jag driekt att det är en domedagsprofetia jag skall få bevittna.

 • Jag håller med. Det är mycket vi varit förskonade från i det stora hela och därför har vi lyckan och möjligheten hjälpa till på olika sätt. Skandinavien har väl ganska ofta varit bra på att hjälpa till i katastofer och nöd och hoppas den viljan fortsätter med höga ambitioner.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *