Spelbolag söker folk som kan se in i framtiden

  3
  202

  spelbolag siareSpelbolag söker siare via Arbetsfömedlingen för att få oddsen så korrekta som möjligt. Nu jagar de en siare att anställa. Att sätta odds är nämligen som en egen vetenskap. Spelbolaget Paf ligger bakom ansökan, skriver Aftonbladet.

  ”Du ska förutse framtiden i upp till 12 månader framåt i tiden. Ibland kan också längre profetior efterfrågas. Siandet skall gärna kombineras med ett spännande och poetiskt språk. Det kan också förekomma att du förutspår enklare händelser i form av resultat i idrottsarrangemang”, står det bland annat i annonsen.

  Läs mer i Aftonbladet


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  3 KOMMENTARER

  1. Ja det var lite sensationellt och kul. Tror ingen siare har intresse ställa upp på det. Men de verkar öppna för tanken att de förmågorna kan finnas, det är positivt på ett sätt 🙂

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här