Spelbolag söker folk som kan se in i framtiden

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 april 2013
- NewsVoice redaktion

spelbolag siareSpelbolag söker siare via Arbetsfömedlingen för att få oddsen så korrekta som möjligt. Nu jagar de en siare att anställa. Att sätta odds är nämligen som en egen vetenskap. Spelbolaget Paf ligger bakom ansökan, skriver Aftonbladet.

”Du ska förutse framtiden i upp till 12 månader framåt i tiden. Ibland kan också längre profetior efterfrågas. Siandet skall gärna kombineras med ett spännande och poetiskt språk. Det kan också förekomma att du förutspår enklare händelser i form av resultat i idrottsarrangemang”, står det bland annat i annonsen.

Läs mer i Aftonbladet

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq