Varje svensk läkare och sjuksköterska bör känna till innehållet i Pandemrix

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 20 april 2013
- Torbjörn Sassersson

statistik 16-19 april 2013Torbjörn SasserssonVarje svensk läkare och sjuksköterska bör känna till innehållet i Pandemrix, att det inte bara finns giftigt kvicksilver utan även lika giftigt arsenik och tenn. Vad tycker du? Om du håller med mig föreslår jag att du via ett mail skickar ett lästips till din läkare eller till din sjuksköterska på din vårdcentral.

Text: Torbjörn Sassersson | Uppdaterad: 26 april 2013

Länka i mailet till artikeln i NewsVoice: “Svensk läkare och KTH hittade höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix”: http://wp.me/p17M3t-6AP

Skicka mailet och glöm inte att tipsa minst en av dina vänner att göra samma sak. Tillsammans kan vi upplysa hela svenska vårdapparaten.

Skriv förslagsvis i mailet: “Lästips – sprid gärna”…

Många läste artikeln

Till höger ses ett utdrag från ett diagram som visar besöksstatistiken på NewsVoice.se under de 4 dagar som artikeln var som mest populär. Som mest var det 14, 000 läsningar den 16 april 2013 samma dag som artikeln publicerades. Totalt var det uppskattningsvis 20,000 läsningar av artikeln. Om varje person i sin tur pratar med 10 personer om nyhetens innehåll får vi en spridning på 20,000 x 10 = 200,000 människor.


Hitta din vårdcentral/ ditt sjukhus

Vårdguiden – Stockholms län

Västra Götalandsregionen

Landstinget i Östergötland

Vårdcentral.net (hittar alla i hela Sverige)

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Pandemrix
 • Torbjörn, tack för folkbildningsaktivitet, men det är läkarens eller sjuksköterskans arbetsgivare (vårdgivare) som näringsvÄrksamhet och rättssubjekt, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden, som har strikt produktansvar för säkerhetsbrist i vaccin som injiceras i enskild vårdtagare i nutid, nära framtid (10 år) och rum.

  Att en lydig svensk läkare eller sjuksköterska injicerat giftigt kvicksilver, arsenik och tenn, som anställd lydig medarbetare, vid vaccinering av EN enskild vårdtagare med produkten Pandemrix, saknar den kvalitet och säkerhet i nutid och nära framtid och rum,, som SKYDDAR enskild hälsa, miljö, säkerhet och ekonomiska intressen, med STRIKT produktansvar för vårdgivare i nutid , nära framtid och rum, lokalt i en medlemsstat på den inre marknaden i EES eller Europeiska unionen.

  Torbjörn, vill, kan eller vågar du som folkbildare i nutid, nära framtid och rum lära, träna och betygsätta EN medborgares enskilda mentala kunskap, tänk och handling, att värdera, värdesäkra och välja vård (vaccin) av vårdgivare med STRIKT produktansvar för säkerhetsbrist i vaccinet Pandemrix (kvicksilver, arsenik och tenn, enligt Karolinska Institutet som tillsynsmyndighet)?

  Med vänlig hälsning
  Lärstad den 21 april 2013
  Namn på vårdgivare med STRIKT produktansvar för säkerhetsbrist.
  Namnteckning av företrädare för styrelsens betalningsansvar för böter och skadestånd.
  Namnförtydligande på namnteckning ovan och befattning hos vårdgivare ovan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *