Varje svensk läkare och sjuksköterska bör känna till innehållet i Pandemrix

publicerad 20 april 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

statistik 16-19 april 2013Torbjörn SasserssonVarje svensk läkare och sjuksköterska bör känna till innehållet i Pandemrix, att det inte bara finns giftigt kvicksilver utan även lika giftigt arsenik och tenn. Vad tycker du? Om du håller med mig föreslår jag att du via ett mail skickar ett lästips till din läkare eller till din sjuksköterska på din vårdcentral.

Text: Torbjörn Sassersson | Uppdaterad: 26 april 2013

Länka i mailet till artikeln i NewsVoice: “Svensk läkare och KTH hittade höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix”: http://wp.me/p17M3t-6AP

Skicka mailet och glöm inte att tipsa minst en av dina vänner att göra samma sak. Tillsammans kan vi upplysa hela svenska vårdapparaten.

Skriv förslagsvis i mailet: “Lästips – sprid gärna”…

Många läste artikeln

Till höger ses ett utdrag från ett diagram som visar besöksstatistiken på NewsVoice.se under de 4 dagar som artikeln var som mest populär. Som mest var det 14, 000 läsningar den 16 april 2013 samma dag som artikeln publicerades. Totalt var det uppskattningsvis 20,000 läsningar av artikeln. Om varje person i sin tur pratar med 10 personer om nyhetens innehåll får vi en spridning på 20,000 x 10 = 200,000 människor.


Hitta din vårdcentral/ ditt sjukhus

Vårdguiden – Stockholms län

Västra Götalandsregionen

Landstinget i Östergötland

Vårdcentral.net (hittar alla i hela Sverige)