Video: NASA found three new Earth-like exoplanets in two solar systems

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 april 2013
- NewsVoice redaktion

NASA’s Kepler mission has discovered two new planetary systems that include three super-Earth-size planets in the “habitable zone, ” the range of distance from a star where the surface temperature of an orbiting planet might be suitable for liquid water.

Source: NASA

New York Times: Two Promising Places to Live, 1,200 Light-Years From Earth


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: exoplanets
Stöd NewsVoice 2024
  • Hihi, det är till att få sig ett gott skratt! Det är förunderligt att vi låtit oss duperas av denna lögn att vi skulle vara ensamma i multiversum. Hur har locket kunnat hållas så hårt på? Genom förlöjligande, antar jag, av de som hävdar motsatsen, i kombination med en hårt hållen scientism. Patetiskt är att boxen är så liten: jordlika planeter (tredjedensitetsbefolkningar) såsom det finns högre dimensioner än den tredje densiteten! Men det skall komma dagar, då sanningen sipprar fram till fullo till slut! 😉

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *