All Wars Are Bankers’ Wars

3
161

Denna YouTube film redogör för hur ”bankers” styrt Nordamerika sedan koloniseringen och ligger bakom både lönnmord på presidenter och diverse krig.


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

3 KOMMENTARER

  1. Det har visats några starka dokumentärer också på TV. Bland annat om en amerikansk avhoppad ”ekonomisk torped” som pratade ut om hur det gick till. Sydamerikanska folkvalda presidenter som omkom i olyckor och liknande, därför de inte ville lyda vad de ekonomiska torpederna förmedlade. Så det är nog till stora delar kalla fakta.

  2. Hmm, det var en av de snabbast talande människor jag hört! Han har helt klart rätt i sak! Dock (om jag nu minns rätt p.g.a. hans snabba tal) borde han inkluderat krigsindustrin samt läkemedelsindustrin som övriga parter vilka tjänar dolares på krig och andra operationer. Slutsatsen är dock solklar: vi måste våga säga stopp tillsammans! Och då framför allt till räntan! TILLSAMMANS! As ONE!

    Apropå det, är det någon som vet om man som sekulär och ickemuslim (dock troende) kan ”bli medlem” i en muslimsk bank? De är inga terrorister ”de där” muslimerna! 😉

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här