All Wars Are Bankers’ Wars

3

Denna YouTube film redogör för hur “bankers” styrt Nordamerika sedan koloniseringen och ligger bakom både lönnmord på presidenter och diverse krig.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Macula_Transfer
Macula_Transfer
Gäst
5 maj 2013 kl 00:34

Hmm, det var en av de snabbast talande människor jag hört! Han har helt klart rätt i sak! Dock (om jag nu minns rätt p.g.a. hans snabba tal) borde han inkluderat krigsindustrin samt läkemedelsindustrin som övriga parter vilka tjänar dolares på krig och andra operationer. Slutsatsen är dock solklar: vi måste våga säga stopp tillsammans! Och då framför allt till räntan! TILLSAMMANS! As ONE!

Apropå det, är det någon som vet om man som sekulär och ickemuslim (dock troende) kan “bli medlem” i en muslimsk bank? De är inga terrorister “de där” muslimerna! 😉

anders
anders
Gäst
Reply to  Macula_Transfer
5 maj 2013 kl 09:08

Kolla in JAK-banken.

ruben
ruben
Gäst
3 maj 2013 kl 23:30

Det har visats några starka dokumentärer också på TV. Bland annat om en amerikansk avhoppad “ekonomisk torped” som pratade ut om hur det gick till. Sydamerikanska folkvalda presidenter som omkom i olyckor och liknande, därför de inte ville lyda vad de ekonomiska torpederna förmedlade. Så det är nog till stora delar kalla fakta.