All Wars Are Bankers’ Wars

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 maj 2013
- NewsVoice redaktion

Denna YouTube film redogör för hur “bankers” styrt Nordamerika sedan koloniseringen och ligger bakom både lönnmord på presidenter och diverse krig.


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: bankers
Stöd NewsVoice 2024
  • Hmm, det var en av de snabbast talande människor jag hört! Han har helt klart rätt i sak! Dock (om jag nu minns rätt p.g.a. hans snabba tal) borde han inkluderat krigsindustrin samt läkemedelsindustrin som övriga parter vilka tjänar dolares på krig och andra operationer. Slutsatsen är dock solklar: vi måste våga säga stopp tillsammans! Och då framför allt till räntan! TILLSAMMANS! As ONE!

    Apropå det, är det någon som vet om man som sekulär och ickemuslim (dock troende) kan “bli medlem” i en muslimsk bank? De är inga terrorister “de där” muslimerna! 😉

  • Det har visats några starka dokumentärer också på TV. Bland annat om en amerikansk avhoppad “ekonomisk torped” som pratade ut om hur det gick till. Sydamerikanska folkvalda presidenter som omkom i olyckor och liknande, därför de inte ville lyda vad de ekonomiska torpederna förmedlade. Så det är nog till stora delar kalla fakta.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *