Antalet döda i bränder i Sverige har minskat med nästan 30% på drygt 3 år

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 maj 2013
- NewsVoice redaktion
Antal döda i bränder 2012-2013

Dödsfall i bränder

MSB:s rapport med siffror för dödsfall på grund av bränder i Sverige visar att 110 personer har dött i 98 bränder under 2012. Det är en minskning de senaste drygt tre åren med cirka 30%, men siffrorna är endast preliminära. MSB samlar löpande in uppgifter om dödsfall på grund av bränder. Statistiken uppdateras varje dag.

Läs mer och se diagram på Brandskydd.tv

 

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Brandskydd
Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *