Dr Raths projekt “The Movement of Life” söker koordinator i Sverige

  1

  Dr RathRörelsen “The Movement of Life” initierat av hälsoprofilen Dr Rath söker koordinatorer även i Sverige, skriver Paul Anthony Taylor till NewsVoice. Se hans meddelande nedan riktat till intresserade svenskar. 

  “The Movement of Life project, initiated by the Dr. Rath Health Foundation, is currently looking for visionary volunteers who understand the transformational nature of its work and who are willing to commit to accomplishing its goals as national coordinators. If you are interested and would like to learn more, please contact the Movement of Life by writing, in English, for further details.”

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Eva Mattsson
  Eva Mattsson
  Gäst
  4 maj 2013 kl 19:21

  Det är ju ett enormt viktigt område att samarbeta och enas om. Ren mat är ju grunden till en frisk människa. Jag är dock tveksam när de vill att jag ska fylla i gatuadress och pricka in precis vem jag är. Är det eliten som som skapat den här organisationen och använder den för att fiska namn och adress på “terrorister” som är emot GMO och all skit de håller på med?. Ska de upprätta ett kartotek? Jag vet inte vem jag kan lita på. Jag vet att det låter schitzofrent, men det har varit en chockerande väg att gå från att ha varit mer åt det naiva hållet. Aldrig får man vara balanserad i den här världen.