Dr Raths projekt ”The Movement of Life” söker koordinator i Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 maj 2013
- NewsVoice redaktion

Dr RathRörelsen ”The Movement of Life” initierat av hälsoprofilen Dr Rath söker koordinatorer även i Sverige, skriver Paul Anthony Taylor till NewsVoice. Se hans meddelande nedan riktat till intresserade svenskar. 

”The Movement of Life project, initiated by the Dr. Rath Health Foundation, is currently looking for visionary volunteers who understand the transformational nature of its work and who are willing to commit to accomplishing its goals as national coordinators. If you are interested and would like to learn more, please contact the Movement of Life by writing, in English, for further details.”


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Dr Rath