Hemlig vaccinrapport om Pandemrix kan bli offentlig tack vare journalist

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 maj 2013
- NewsVoice redaktion

Pandemrix vaccinrapportKammarrätten i Stockholm har beslutat att Läkemedelsverket måste göra om sin sekretessprövning av en rapport om vaccinet Pandemrix och dess koppling till narkolepsi efter att en journalist på Ny Teknik överklagat sekretessen, skriver Johannes Nesser.

Journalisten begärde ut handlingar om en finsk studie på sambandet mellan Pandemrix och narkolepsi. I Finland har all vaccinering stoppats med ett liknande vaccin, Fluarix, mot säsongsinfluensa mot bakgrund av studien, skriver Nesser.

Journalisten som är på väg att lyckas med att offentliggöra rapporten är ej känd för Newsvoice.

Båda vaccinerna kommer från GlaxoSmithKline.

Läs mer i Journalisten

ArcanumSkolan 2024
Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Finland har stoppet vaksinering med Fluarix men Norge fortsetter å bruker denne vaksinen – hvorfor?

  Direktøren for den norske folkehelseinstituttet (Folkehelsa) uttalte for lenge siden til mainstream media:
  – “I små land er det et problem å finne personer som både er kompetente, og som ikke har hatt noe som helst engasjementer knyttet til de produktene det skal gis råd om, eller firmaene som har produsert dem”.

  Så vet vi det.

 • Skolan privatiserades och resultaten för eleverna blev usla. Läkemedelsverket låter utländska läkemedelsbolag härja fritt i riket, och läkemedelsverket skyddar bolagens hemligheter.

  Skattebetalarna tvingades betala den värdelösa “svinvaccineringen”, men för många blev vaccineringen ett livslångt lidande. Skattebetalarna får betala för deras vård.och många av dem kommer aldrig att arbeta, så kostnaderna blir enorma.

  Big pharma tar hand om vinsterna och skattebetalarna får ta kostnaderna(Lägga beslag på skattepengar är riskkapitalisternas favorit syssla(Går skolorna dåligt? Lägg ned! Skit i eleverna…)

  Hade läkemedelsverket arbetat för medborgarna,så hade de krävt bolagen på information om vad i vaccinet som orsakade narkolepsi, och att det inte fick användas i vaccin någonsin mer.(Många tror det är adjuvans som är boven. Ett billigt ämne som tillsätts för att irritera immunförsvaret, men som inte bidrar till immunitet mot något. Det ger ingen effekt som är bra för patienten. Bara för
  big pharma.)

  Om politikerna tänkte på medborgarna istället för sina egna plånböcker hade de tvingat läkemedels
  verket att kräva besked av vaccinbolagen om vad som orsakade narkolepsin, och kräva stopp för att det händer igen.
  Politikerna bör avskeda de tjänstemän som skrev på det usla avtalet med vaccinbolaget( Det spelar ingen roll om det var korruption eller inkompetens. Bägge faktorerna är skäl för avsked .

 • Borde inte alla sådana rapporter vara offentliga? Varför ska de hållas hemliga? Det är ett enormt hemlighetsmakeri bakom allt som läkemedelsindustrin arbetar med, allt som har negativa konsekvenser för människan döljs och mörkas!

  Människor itutas en fullständigt förvrängd bild av hur kropp och själ fungerar, att människan är en självläkande energivarelse som behöver harmoni och balans av allt som existerar i naturen finns inte på deras karta.

  Det finns bara ett sätt att komma tillrätta med detta, avskaffa skolmedicinen (de delar som inte är akutsjukvård) och återinför de gamla kunskapsskolorna, det som nuförtiden betecknas som alternativmedicin. Det handlar om att arbeta med naturens läkande krafter, först då kan genuin hälsa uppnås. Då kan vi även börja läka samhällets ekonomi som mer och mer går mot ruinens brant p.g.a. skolmedicinen…

 • Kan bli offentlig står det väl.
  Om svensk “rättvisa” i demokraturlandet Sverige/EU skulle tvinga läkemedelsverket offentligöra rapporten om Panderisk, så kors i taket…
  Det skulle i sanning förvåna.
  Konspirationsteorier sa grisen om slaktbilen.

 • Men snälla nå’n!
  Varför ska vi lyssna på finländare då det är VI som är bäst på allt! Finland och finnar? De kan ju bara supa och äta lenkkimakkara samt bada sauna, som dessutom heter bastu på svenska – basta! Nokia-däck då kanske. Ska verkligen dessa östlänningar få råda oss fina och duktiga svenskar om vad vi ska göra med våra egna kroppar. Vad falls?

  Vi måste kräva vår sanna rätt att injicera det staten kräver, i våra kroppar – och hjärnor – NU!

  … : )

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *