Läkare: Fritt fall för den svenska sjukvården

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 19 maj 2013
- Torbjörn Sassersson
Arvin Yarollahi

Arvin YarollahiSjukvården i Sverige är sjuk. Det är en mörk sanning, menar ortopedläkaren Arvin Yarollahi. Nu kommer vittnesmål inifrån vården – från personal, patienter och anhöriga och de ger en skrämmande bild av en sjukvård som är i fritt fall, skriver SR.se.

”Berätta om ditt besök i vården. Kommentera här”, skriver Sveriges Radio på sin hemsida efter artikeln och radiointervjun, men bara två personer hann kommentera innan fältet stängdes av SR. Det kanske hade varit lämpligt att hålla kommentarsfältet öppet för allmänheten eftersom SR är en public service-kanal.

Läs mer om Arvin Yarollahi på SR.se

Arvins blogg

Lyssna på intervjun


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq