Botade cancer, diabetes och läckande njurar med råkostdiet – slutar med 25 mediciner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 maj 2013
- NewsVoice redaktion

Dave “the Raw Food Trucker” describes how he was able to get of diabetes meds in days and cure his colon cancer within six months when fellow truck drivers teach him how to eat a diet of raw foods and juices.

Learn more about natural anti-cancer strategies and research: Health Guide: Cancer Research | GreenMedInfo


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Krister, men samtidigt var det bra att hon provade det, eller hur. Sedan om hon ändå avled är tråkigt. Den som är allvarligt sjuk och provar rawfood ökar sin chans att tillfriskna. Jag har själv ätit rawfood och jag kan intyga att man mår väldigt bra.

  Det var länge sedan, men jag fick gallproblem och hade sjukt ont i höger sida. Urinen blev mörk och ögonvitorna började skifta osunt åt bruna hållet. Detta var innan jag blev homeopat, jag gick till en naturläkare som rekommenderade mig kosttillskott för flera tusen kronor. Jag köpte glatt allt detta och gick hem och började äta bara frukt och tog dessa tillskott. Ganska ögonblickligen slutade det göra ont på höger sida och den förlamande tröttheten jag kände försvann.

  Några månader senare gick jag på “Levande föda kurs”(= rawfood) och lärde mig grodda och odla skott, mjölksyra m.m. och åt sedan 90 – 99% levande i flera år, alltså icke värmebehandlat mat. Jag blev bra från gallvärken och har min gallblåsa kvar, vilket jag inte hade haft om jag hade gått sjukvårdens väg.

 • Jag gillar sånt här men vill ändå hålla ett öga öppet för en annan möjlighet än att det enbart var kosten som gjorde honom frisk. Det finns mängder av spontana tillfrisknanden, a.k.a mirakel, från livshotande och svåra sjukdomar. Dessa fall kan vara fall av just spontana tillfrisknanden och då skulle det därmed handla om kroppens/hjärnans/själens egen förmåga till läkning.

  Dock tror jag att det definitivt ger kroppen en chans att läka sig genom vettig och giftfri mat samt en hälsosam livsstil i övrigt. Jag är exempelvis väldigt skeptisk till strålbehandling och cellgifter.

  • Jag har följt Dave de senaste tre åren och hans kostombyte var onekligen nyckeln till hans tillfrisknande.

   Den främsta effekten av kosten var ju just att det tillät hans kropp att läka sig själv. Det är ju faktiskt hela poängen med en råkostdiet, att minimera belastningen på kroppen men samtidigt ge den fullt med näring.

 • Roligt att läsa sådana här historier om människor som själva vågar och tar ansvar för sin egen hälsa och som därigenom blir friska. Det finns många sätt att återställa en dålig hälsa… Man kan som i detta fallet äta sig frisk vilket nu EU vill förbjuda oss att göra, de vill helt enkelt förbjuda människor att vara friska – för att de istället ska konsumera piller och vara kroniskt sjuka hela tiden (som de kallar för hälsa).

  Detta exempel på denna man plus alla övriga människor som blivit friska genom olika naturliga sätt visar på hur otroligt fel skolmedicinen jobbar när de försöker bota genom gifter (läs farmakologi).
  Det går aldrig att bli genuint frisk genom gifter – en naturlag som skolmedicinen tror de kan ändra på.

  • Det här betyder det att de utbildade har de övriga som försöksobjekt. De utbildade är ju det finare folket och de kan ju inte ha fel, eller hur?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *