Ny bok av John Virapen: “Big Pharma Have a Licence to Kill”

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 maj 2013
- Torbjörn Sassersson red.
John Virapen - Foto: Dsalud.com

John Virapen berättade för NewsVoice ikväll per telefon direkt från Tyskland om sin nya bok. Den har arbetsnamnet: “Big Pharma have a Licence to Kill”.

Boken kommer att avslöja mer om hur läkemedelsindustrin är funtad och hur den opererar i samhället. Ny tidigare ej känd information kommer att avtäckas.

Virapen kommer även att berätta hur sjukvården felbehandlat honom och hans hjärtsjukdom efter att de fått veta vilka böcker han skrivit, vad de handlar om och var Virapen står i relation till industrin. Att John Virapen fortfarande lever är egentligen en gåta.

John Virapen kommer att vara mer aktiv på sin Facebooksida framöver lovar han.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Eftersom Virapen gick bort hann inte boken bli klar. Det finns dock kapitelmanus. Hans son avgör vad som ska hända. Det som däremot är säkert är att det bli biofilm av hans bok “Side Effects Death” (Piller och profiter) förmodligen med kända skådisar.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *