Ny bok av John Virapen: ”Big Pharma Have a Licence to Kill”

  5
  228

  Big Pharma Have a Licence to killJohn Virapen berättade för NewsVoice ikväll per telefon direkt från Tyskland om sin nya bok. Den har arbetsnamnet: ”Big Pharma have a Licence to Kill”.

  Boken kommer att avslöja mer om hur läkemedelsindustrin är funtad och hur den opererar i samhället. Ny tidigare ej känd information kommer att avtäckas.

  Virapen kommer även att berätta hur sjukvården felbehandlat honom och hans hjärtsjukdom efter att de fått veta vilka böcker han skrivit, vad de handlar om och var Virapen står i relation till industrin. Att John Virapen fortfarande lever är egentligen en gåta.

  John Virapen kommer att vara mer aktiv på sin Facebooksida framöver lovar han.


   
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  5 KOMMENTARER

  1. Eftersom Virapen gick bort hann inte boken bli klar. Det finns dock kapitelmanus. Hans son avgör vad som ska hända. Det som däremot är säkert är att det bli biofilm av hans bok ”Side Effects Death” (Piller och profiter) förmodligen med kända skådisar.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här