Pojke vaccinerades med Pandemrix mot föräldrarnas vilja – blev svårt sjuk

6

PandemrixPojke vaccinerades med Pandemrix från GlaxoSmithKline mot föräldrarnas vilja. En stressad sjuksköterska missade att föräldrarna kryssat i en nej-ruta. Pojken blev efter sprutan mycket sjuk och fick efter 3, 5 års kamp diagnosen ME/CFS och hypersomni. 

Misstron från myndigheter och omvärld har varit en av de värsta delarna enligt föräldrarna. Kampen att få en diagnos har tagit mycket ork och energi, skriver Helena Sjögren för Expressen.

Ansvariga inom vården har inte velat erkänna sitt misstag och avfärdar sambandet mellan Pandemrix och ME/hypersomni.

“Och visst hoppas de på någon form av ersättning i framtiden. Det är i dagsläget inte klarlagt om det finns något samband mellan ME och Pandemrix. Familjen tror att det handlar om toppen av ett isberg med vaccinationsskadade. De har alltid varit vaccinationsskeptiker och redan på förhand hade Annika och Gunnar läst på om vaccinet.”

Valet var enkelt: Deras barn skulle inte vaccineras.

– Och så händer det här. Det känns som ett hån, säger Gunnar till Expressen.

Läs mer


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik
28 januari 2018 kl 14:56

Mycket sorgligt, men samtidigt måste sanning jäsas: skyll er själva, föräldrar. Ni kunde ha låst på! Inte blint vara tomma objekt till för att fyllas av läkemedelsindustrin propagerande, utan fria subjekt, som tar ställning för Ert barn.

Sandy Lunoe
Sandy Lunoe
Gäst
30 juni 2013 kl 17:28

Denne saken er tragisk, også å vite at så mange andre, inkludert småbarn har fått livet ødelagt av vaksinen Pandemrix. Det er hjertesløst av myndighetene ikke å hjelpe alle de som nå sliter med dårlig helse.

I november 2009 skrev jeg flere korte innlegg i norske aviser om uklokt valg av vaksinen Pandemrix for “svineinfluensa-pandemien”.

Jeg var bl.a. opptatt av at vaksinen inneholdt mer squalene/skvalen enn alle andre vaksiner på markedet. Stoffet er rutinemessig brukt til å fremkalle autoimmune reaksjoner hos forsøksdyr.
I dette korte innlegget nevnte jeg om at ingrediensen skvalen er mistenkt for å forårsake autoimmunsykdommer. (Det finnes mange, narkolepsi er en av dem).

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/article3358771.ece#.UdBK_P04Xcs

Vi som stilte spørsmål ved vaksinen ble forsøkt latterligjort av helsemyndighetene i mainstream media og stemplet som konspirasjonsteoretikere. Vi er fortsatt utsatt for dette.

Margareta Lundström
Gäst
21 maj 2013 kl 17:20

Vi hade hela familjen, tre generationer bestämt oss för att inte vaccinera oss mot influensa. För mig och min man, som är den äldsta generationen var det ett självklart beslut eller rättare sagt det kom aldrig i fråga. Men våra barn och barnbarn var utsatta för så mycket påtryckningar från sin omgivning av skolan av skolsköterskan av skolkamrater och av deras föräldrar att de in i de sista tvekade hur de skulle göra. Slutligen så fick jag dem att avstå. Men när det var dags för att vaccinera i klassen som mitt 12-åriga barnbarn gick, lyckades en förälder och tillika läkare övertala min dotter att acceptera att hennes tolvåring också skulle vaccineras.
Han kom hem kritvit ansiktet och sedan låg han hemma med feber en vecka.Han piggnade till men min dotter lider helvetes kval för att hon tillät det, när hon nu vet hur det kunde ha gått
Det är inte svårt att sätta sig in i hur de föräldrar känner vars barn har tagit skada. Jag känner så enorm sympati med dem. Det var ju så lätt att falla till föga för dem aggressiva marknadsföringen som vi blev utsatta för.
De människorna och de läkarna som propagerar för vaccinering inte har läst ett ord om det som de talar om.
Vaccin är medicinens heligaste ko. Ifrågasätter man vaccin reagerar människor mycket känslomässigt och man blir själv ifrågasatt.
Vi har varit utsatta för en långvarig effektiv hjärntvätt.

Bo Sonnsjö
Bo Sonnsjö
Gäst
21 maj 2013 kl 10:17

Ytterligare bevis för att offer för felbehandlingar inte får hjälp av samhället!

Återinför tjänstemannaansvaret! Utan att det blir återinfört har medborgarna ingen chans att få korrekt vård eller korrekt behandling i/av samhället.

Janne
Reply to  Bo Sonnsjö
21 maj 2013 kl 20:58

@ Bo

Vårt samhälle har inga verktyg för att kunna hjälpa vaccinskadade, såvitt jag känner till är det bara homeopati ev. i kombination med närings el. fytoterapi som kan bota vaccinskador och de motarbetas ju på alla plan av etablissemanget. Det kanske finns andra sätt också men det finns definitivt ingen metod inom skolmedicinen som kan bota vaccinskador och där ligger också problemet.

De erkänner ju heller knappt att vaccinskador finns så jag tror inte ens det finns något genuint intresse av att ens försöka finna metoder för att bota vaccinskador.

Dagens sjuka sjukvård kan i stort sett göra vilka misstag som helst utan att ha något ansvar och kunna bli straffade, läkarna håller varandra om ryggen så till den grad att det nästan är omöjligt att komma åt dem.
Det enda man kan göra är att bojkotta skolmedicinen så långt det går och upplysa människor om andra bättre naturliga alternativ att skapa hälsa på.