Politiker i USA hävdar att en “false flag terror drill” mot scoutläger avblåsts tack vare “whistleblowers”

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 27 maj 2013
- Torbjörn Sassersson red.
David Lory VanDerBeek

Källor med militär- och underrättelsetjänstkoppling har enligt guvernörskandidaten David Lory VanDerBeek meddelat honom att en FEMA-övning i formen av en kemisk terrorattack i juli 2013 mot ett scoutläger, i samband med “National Scout Jamboree 2013” som ska samla 50,000 scouter, är en “false flag”.

Text: Torbjörn Sassersson | Rättelse* kl 16:18 2013-05-27

David Lory VanDerBeekDavid Lory VanDerBeek som är enda källa till denna kontroversiella varning menar i videon att övningen nu avblåsts.

“What our government does is that they stage false flag terrorist drills and then they make them go live – people die – and then they use that as a justification to expand government, to grow DHS [Department of Homeland Security], and set up more of the police state.” / VanDerBeek

VanDerBeeks utspel är intressant att ta upp ur perspektiven: Londonbombningarna 2005, den brittiska attacken mot en polispostering i Basra 2004, Boston-bombningen, WTC 9/11 och tex Breiviks attack mot ett *ungdomspolitiskt läger [inte scoutläger] samt många fler misstänka “false flag-attacker”.

Flera av dessa terrorhandlingar råkar enligt privata utredningar sammanfalla med “terror drills” och inkludera rekryterandet av inhemska eller internationella terrorister för att säkerställa genomförandet. Bevisen för att det handlat om “false flag-attacker” varierar, men historiskt är det välkänt att “false flags” använts för att starta krig, smutskasta regeringar eller för att få igenom nya lagar.

Se dokumentären Terrorstorm nedan.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Intressant. En liten rättelse bara: Breivik attackerade inte ett scoutläger, utan den norska motsvarigheten till SSU:s läger.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *