Rapport: Naturkatastrofer dag för dag under april 2013

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 maj 2013
- NewsVoice redaktion

En intressant sammanställning som visar att även april månad 2013 var en ovanlig månad fylld av extrema vädersituationer och naturkatastrofer. Det som är anmärkningsvärt är mängden av geologiska händelser, jordbävningar samt att meteorer och meteoriter fortsätter att träffa jorden. Sjunkhålen fortsätter att uppstå över världen.

I Sverige är våren ovanligt kall.

Del 1

Del 2

Relaterat

Rapport: Naturkatastrofer och riskprognoser – mars 2013


Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Malaria har fram tills i december 2012 varit obotlig?? Tydligen har röda korset genomfört en vetenskaplig och teknisk undersökning nere i Afrika, där man inom 48 timmar Botat(!) 150 malaria-smittade. Kolla på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=5jY2yab0uLc

    Och sprid ordet! Gammelmedia är inte intresserade av detta, och vill tiga ihjäl det.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *