Rapport: Naturkatastrofer dag för dag under april 2013

2

En intressant sammanställning som visar att även april månad 2013 var en ovanlig månad fylld av extrema vädersituationer och naturkatastrofer. Det som är anmärkningsvärt är mängden av geologiska händelser, jordbävningar samt att meteorer och meteoriter fortsätter att träffa jorden. Sjunkhålen fortsätter att uppstå över världen.

I Sverige är våren ovanligt kall.

Del 1

Del 2

Relaterat

Rapport: Naturkatastrofer och riskprognoser – mars 2013


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
sten
sten
Gäst
6 maj 2013 kl 20:03

Malaria har fram tills i december 2012 varit obotlig?? Tydligen har röda korset genomfört en vetenskaplig och teknisk undersökning nere i Afrika, där man inom 48 timmar Botat(!) 150 malaria-smittade. Kolla på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=5jY2yab0uLc

Och sprid ordet! Gammelmedia är inte intresserade av detta, och vill tiga ihjäl det.

Ivan Björn
Gäst
5 maj 2013 kl 22:31

Det verkar så att HAARP fungerar helt perfekt. All manipulation ger sig sakta och säkert tillkänna.