Spanish Sunset-Flamenco Chill-Out Experience

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 14 maj 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Uppladdat av Atlantikskopje2.

Club Rider-Paisaje (Ibiza Sunset Mix) Style Project Feat. Uschi-Whispers Of The A Buddha Sounds-14 Kms Freedom Dub Feat.Amparo Soler-La Niña Llor Ituana-It’s A Fever Dicar Dub Division-Canela Urban Lab Feat. Massey – Agüita Del Arroyo (D Phunk Breeze – Cherry Urban Aire – Siballí (Sacais Lounge Mix) Maia Krasnaia – Sovsem Drugoi (Vocal Mix) Omán Chali Feat. Leretta Leyton – Aroma De Ti Acoustic System – Fly (Sunrise Cut) Sound Behaviour Feat. Dew – Arena Love Feat. Gitanos De Jerez-Rumours (Outro).


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: flamenco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *