Två redaktörer fick stipendier – Marina Szöges och Torbjörn Sassersson

7

HK.org,   Torbjörn SasserssonTorbjörn Sassersson och Marina Szöges har nyligen fått var sitt stipendium från en anonym stipendiegivare.

“Vi på HK gratulerar. Sassersson fick för bara en vecka sedan erkännande bla för sitt redaktörsjobb i NewsVoice där homeopati omskrivits på ett korrekt sätt. Marina fick 2012 och 2013 stipendier för sitt redaktörsskap i nättidningen Dagens Homeopati“, skriver Börje Peratt ordförande för Humanism och Kunskap.

“Det känns väldigt roligt att få stipendiet som verkligen uppmuntrar mig att driva NewsVoice vidare på samma sätt som Marina Szöges driver nättidningen Dagens Homeopati. Det är överenskommet med stipendiegivaren att medlets omfattning och källa inte offentliggörs för att skydda denne. Det beror på de trakasserier som alternativmedicinen i allmänhet och homeopatin i synnerhet fått utstå från den organiserade skeptikerrörelsen”, säger Torbjörn Sassersson.

Läs mer på Humanism & Kunskap


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Yvonne
Yvonne
Gäst
29 maj 2013 kl 16:39

Det är ni så värda båda två! Blev verkligen glad när jag läste det här <3

Tack för allt jobb ni gör för människans fromma oavsett vad…

Kram på er

Shimmeringblade
Shimmeringblade
Gäst
25 maj 2013 kl 18:42

Grattis! 🙂

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
25 maj 2013 kl 02:21

Ni gör ett fantastiskt jobb båda två! Jag är så innerligt glad och tacksam för det ni gjort och fortsätter att göra för Homeopati och andra alternativ-medicinska metoder (plus allt annat ni tar upp!). Jag har sagt det förut och säger det igen – Tack och lov för eldsjälar som ni! HJÄRTLIGT GRATTIS! 🙂

ruben
ruben
Gäst
24 maj 2013 kl 18:40

Håller med föregående kommentarer. Den här typen av nättidningar är bland det viktigaste som finns på internet, därför de gynnar en positiv samhällsutveckling. Grattis!

Ivan Björn
24 maj 2013 kl 14:27

Stort grattis!

Janne
24 maj 2013 kl 12:34

Fantastiskt, stort Grattis, detta är ni verkligen välförtjänta av!!!

Karri Zanderléhn
Gäst
24 maj 2013 kl 12:26

Stort grattis!