Två redaktörer fick stipendier – Marina Szöges och Torbjörn Sassersson

publicerad 24 maj 2013
- av NewsVoice

HK.org,  Torbjörn SasserssonTorbjörn Sassersson och Marina Szöges har nyligen fått var sitt stipendium från en anonym stipendiegivare.

“Vi på HK gratulerar. Sassersson fick för bara en vecka sedan erkännande bla för sitt redaktörsjobb i NewsVoice där homeopati omskrivits på ett korrekt sätt. Marina fick 2012 och 2013 stipendier för sitt redaktörsskap i nättidningen Dagens Homeopati“, skriver Börje Peratt ordförande för Humanism och Kunskap.

“Det känns väldigt roligt att få stipendiet som verkligen uppmuntrar mig att driva NewsVoice vidare på samma sätt som Marina Szöges driver nättidningen Dagens Homeopati. Det är överenskommet med stipendiegivaren att medlets omfattning och källa inte offentliggörs för att skydda denne. Det beror på de trakasserier som alternativmedicinen i allmänhet och homeopatin i synnerhet fått utstå från den organiserade skeptikerrörelsen”, säger Torbjörn Sassersson.

Läs mer på Humanism & KunskapSå här kan du stötta Newsvoice

 • Det är ni så värda båda två! Blev verkligen glad när jag läste det här <3

  Tack för allt jobb ni gör för människans fromma oavsett vad…

  Kram på er

 • Ni gör ett fantastiskt jobb båda två! Jag är så innerligt glad och tacksam för det ni gjort och fortsätter att göra för Homeopati och andra alternativ-medicinska metoder (plus allt annat ni tar upp!). Jag har sagt det förut och säger det igen – Tack och lov för eldsjälar som ni! HJÄRTLIGT GRATTIS! 🙂

 • Håller med föregående kommentarer. Den här typen av nättidningar är bland det viktigaste som finns på internet, därför de gynnar en positiv samhällsutveckling. Grattis!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *