Extreme Weather Phenomena Escalating Worldwide

2
184

SuspectSky: Over the past year the world has experienced unprecedented and bizarre weather phenomena – from record breaking heat and cold to increasing earthquake activity worldwide. It’s not just global warming, but rather, a system wide surge of strange weather activity.

This video compiles extreme earth changes and weather events, with footage including meteors entering the atmosphere, sinkholes opening up worldwide, the discovery of dark lightning, increasing volcano activity, and a uniquely unusual UFO sighting in Ireland.

While this video does NOT imply extreme weather is a result of human activity – it does suggest that climate change is real and occurring all around us. Whatever the source, one may ask – will extreme weather define our world’s history for decades to come?


 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

2 KOMMENTARER

 1. Ja, beträffande..
  ”..Whatever the source, one may ask – will extreme weather define our world’s history for decades to come?..”
  ..kan vi nog vara rätt säkra på att kommande generationer får lära sig att leva med både det ena och det andra – inte bara när det gäller extremt väder!!
  Jag tror att mänskligheten måste ’lugna ner sig’, så att planeten kan läka, om våra barnbarns barn ska kunna leva här.

 2. Det kanske är läge att diskutera geoengineering, och komma till botten med allt som sker INNAN man börjar peka finger och pusha åtgärder som kanske inte ens är symptomlindring, än mindre en lösning.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här