Extreme Weather Phenomena Escalating Worldwide

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 juni 2013
- NewsVoice redaktion

SuspectSky: Over the past year the world has experienced unprecedented and bizarre weather phenomena – from record breaking heat and cold to increasing earthquake activity worldwide. It’s not just global warming, but rather, a system wide surge of strange weather activity.

This video compiles extreme earth changes and weather events, with footage including meteors entering the atmosphere, sinkholes opening up worldwide, the discovery of dark lightning, increasing volcano activity, and a uniquely unusual UFO sighting in Ireland.

While this video does NOT imply extreme weather is a result of human activity – it does suggest that climate change is real and occurring all around us. Whatever the source, one may ask – will extreme weather define our world’s history for decades to come?


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det kanske är läge att diskutera geoengineering, och komma till botten med allt som sker INNAN man börjar peka finger och pusha åtgärder som kanske inte ens är symptomlindring, än mindre en lösning.

 • Ja, beträffande..
  “..Whatever the source, one may ask – will extreme weather define our world’s history for decades to come?..”
  ..kan vi nog vara rätt säkra på att kommande generationer får lära sig att leva med både det ena och det andra – inte bara när det gäller extremt väder!!
  Jag tror att mänskligheten måste ‘lugna ner sig’, så att planeten kan läka, om våra barnbarns barn ska kunna leva här.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *