Film: “Closed Circuit” En “false flag-bombning” i London avslöjas av två advokater

0

Closed CircuitFrån producenterna som gjort filmerna; “Tinker, Tailor, Soldier, Spy” kommer den nya internationella thrillern “Closed Circuit”. Efter en explosion som dödar många i London stormar polisen in och tar en misstänkt person mycket snabbt. Allmänheten förväntar sig en av tidernas största rättegångar. Två exceptionellt duktiga jurister med ett gemensamt förflutet hamnar i ett nät av hemligheter och lögner. När spåren leder till en Secret Service cover-up är det inte bara deras rykten som står på spel utan även deras liv.

Premiär: 28 augusti 2013

Sajt: Closedcircuitmovie.com
Regissör: John Crowley
Skådespelare: Eric Bana, Rebecca Hall, Riz Ahmed, Jim Broadbent mfl


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer