Film: “Closed Circuit” En “false flag-bombning” i London avslöjas av två advokater

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 juni 2013
- NewsVoice redaktion

Closed CircuitFrån producenterna som gjort filmerna; “Tinker, Tailor, Soldier, Spy” kommer den nya internationella thrillern “Closed Circuit”. Efter en explosion som dödar många i London stormar polisen in och tar en misstänkt person mycket snabbt. Allmänheten förväntar sig en av tidernas största rättegångar. Två exceptionellt duktiga jurister med ett gemensamt förflutet hamnar i ett nät av hemligheter och lögner. När spåren leder till en Secret Service cover-up är det inte bara deras rykten som står på spel utan även deras liv.

Premiär: 28 augusti 2013

Sajt: Closedcircuitmovie.com
Regissör: John Crowley
Skådespelare: Eric Bana, Rebecca Hall, Riz Ahmed, Jim Broadbent mfl


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: false flag
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *