Film: “Closed Circuit” En “false flag-bombning” i London avslöjas av två advokater

publicerad 4 juni 2013
- av NewsVoice

Closed CircuitFrån producenterna som gjort filmerna; “Tinker, Tailor, Soldier, Spy” kommer den nya internationella thrillern “Closed Circuit”. Efter en explosion som dödar många i London stormar polisen in och tar en misstänkt person mycket snabbt. Allmänheten förväntar sig en av tidernas största rättegångar. Två exceptionellt duktiga jurister med ett gemensamt förflutet hamnar i ett nät av hemligheter och lögner. När spåren leder till en Secret Service cover-up är det inte bara deras rykten som står på spel utan även deras liv.

Premiär: 28 augusti 2013

Sajt: Closedcircuitmovie.com
Regissör: John Crowley
Skådespelare: Eric Bana, Rebecca Hall, Riz Ahmed, Jim Broadbent mfl


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: false flag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *