Grekiska “SVT” och “SR” läggs ned med omedelbar verkan

4

ERT GreklandDen statliga grekiska tv- och radiokanalen ERT stänger med omedelbar verkan ned sin verksamhet meddelade regeringen på tisdagen. Beslutet är ytterligare ett led i de besparingar som tvingats fram på grund av den ekonomiska krisen, skriver SvD idag.

I ett “grymt och förnedrande meddelande” annonserade idag regeringens talesman Simos Kedikoglou den plötsliga nedläggningen av ERT. Från midnatt ikväll kommer ERT:s sändare att tystna helt. Enligt Mr Kedikoglou är ERT ett otroligt slöseri med resurser. ERT har lidit av en tredubbel kostnad i jämförelse med andra stationer och har haft tre gånger för många anställda och dessutom gjort dyra produktioner för en mycket liten publik, skriver ERT.gr

Läs mer på SvD.se

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Gäst
12 juni 2013 kl 01:18

Utan media kan slakten starta..

Björn
Björn
Gäst
11 juni 2013 kl 23:08
Karri Zanderléhn
Gäst
11 juni 2013 kl 21:19

Bra!

Bengt Sötgren
Bengt Sötgren
Gäst
Reply to  Karri Zanderléhn
12 juni 2013 kl 03:08

precis som dåliga SVT oxå hehe.. :O)