Grekiska “SVT” och “SR” läggs ned med omedelbar verkan

4

ERT GreklandDen statliga grekiska tv- och radiokanalen ERT stänger med omedelbar verkan ned sin verksamhet meddelade regeringen på tisdagen. Beslutet är ytterligare ett led i de besparingar som tvingats fram på grund av den ekonomiska krisen, skriver SvD idag.

I ett “grymt och förnedrande meddelande” annonserade idag regeringens talesman Simos Kedikoglou den plötsliga nedläggningen av ERT. Från midnatt ikväll kommer ERT:s sändare att tystna helt. Enligt Mr Kedikoglou är ERT ett otroligt slöseri med resurser. ERT har lidit av en tredubbel kostnad i jämförelse med andra stationer och har haft tre gånger för många anställda och dessutom gjort dyra produktioner för en mycket liten publik, skriver ERT.gr

Läs mer på SvD.se


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

Prenumerera
Notify of
guest
4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Anonym
Gäst
12 juni 2013 kl 01:18

Utan media kan slakten starta..

Björn
Björn
Gäst
11 juni 2013 kl 23:08
Karri Zanderléhn
Gäst
11 juni 2013 kl 21:19

Bra!

Bengt Sötgren
Reply to  Karri Zanderléhn
12 juni 2013 kl 03:08

precis som dåliga SVT oxå hehe.. :O)