Mats Sederholm om Boxen och Brytningstider

publicerad 4 juni 2013
- Mats Sederholm

boxen“Så är man tillbaka i krönikörsstolen efter några månader som präglats av eventet Brytningstider i Stockholm den 12:e maj.  Vi har varit arrangörer för det största alternativevent som satts upp så här långt och samtidigt försökt att förebereda våra egna föredrag. Krävande, utmanande men också oerhört inspirerande.”

“Allt fungerade i stort helt enligt planeringen. Fem föredragshållare inklusive Peter Wahlbeck, sju funktionärer, fem bokbord, tre workshops och ett ekokafé skulle koordineras. Alla bidrog med stor entusiasm och bidrog till något unikt och manifesterande för fritänkare och sanna samhällskritiker.”

Läs mer på Klar Sikt

Text: Mats Sederholm


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *