Torbjörn Sassersson: De mest insatta är bloggarna, inte journalisterna

1
191

Det menar Torbjörn Sassersson som driver nyhetssidan NewsVoice. I en intervju om sidan säger Torbjörn att bloggosfären kommit ikapp traditionell journalistik idag.

Text och video: Canal 2nd Opinion

Bloggaren är fri, har tid att sätta sig in i enskilda ämnen och är inte beroende av annonsörer.

Bekymret som han ser det i det långa loppet är att det till största delen är ideellt arbete som skulle behöva sin försörjning av läsare och den breda allmänheten för att kunna fortsätta i det långa loppet.

1 KOMMENTAR

  1. Skulle vi få en bättre dagstidningar om vi prenumeranter och läsare då och då gick till gemensam aktion mot tidningarna och under en tid slutade köpa dem eller lät våra prenumerationer vara vilande en vecka då och då. Skulle vi bli tillräckligt många skulle det skapa oreda för tidningsutgivarna

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here