Så här återskapar du din artikel som försvann på Newsmill

1
392

Nu sprids nyheten att Sveriges största debattidning Newsmill.se till synes försvunnit från nätet. PM Nilsson som grundade tidningen har fått nytt jobb på Dagens Industri och bolaget TV4 News som äger Newsmill ska avvecklas.

Läs mer:  Newsmill lagd i graven juli 2013?

Många Newsmill-skribenter är nu oroliga för att deras artiklar är för evigt försvunna. Alla har inte en artikelkopia hemma på sin egen dator, men här kan du se hur du kan återskapa din artikel.

Steg 1. Googla efter din artikel. Om du inte minns exakt vad den hette, googla: nyckelorden i artikeln, namnet newsmill och ditt personnamn. Det bör räcka. Sätt plustecken framför varje nyckelord.

Exempel: +Monica +Green +patienter +journal +newsmill

Steg 2. Du hittar kanske artikeln som sökträff nr 1 som i detta fall:

Steg 3. Klicka på den lilla gröna pilen och du får upp en liten meny med orden: ”Cashad” och ”Dela”. Klicka på ”Cashad” och vänta ett tag. Nu kan du se Googles sparade version.

Steg 4. Kopiera artikeln inkl rubrik, texten, publiceringsdatum och ditt personnamn. Lägg till en länk till din blogg/sajt. Skicka in till NewsVoice så publicerar vi den bakdaterat till rätt datum. Maila gärna ett foto på dig själv och en biografisk text på ca 30 ord.

Maila allt till:

ARTIKLAR FRÅN NEWSMILL

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here