Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Docent Ralf Sundberg om hur du blir lurad av både kost- och läkemedelsindustrin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juli 2013
- NewsVoice redaktion

“Jag upptäckte att det finns en hel del saker som inte stämmer”, säger Ralf Sundberg i intervjun som till stor del handlar om boken Forskningsfusket, så blir du lurad av kost och läkemedelsindustrin.

Text och video: Canal 2nd Opinion

Ralf berättar varför han skrivit boken och om upptäckten av att medicinska föreställningar lever vidare i generationer pga att ingen kollar upp bakgrundsfakta. Idag är en stor del av forskningen som sker inom det medicinska området outsourcad. Och en del företag som erbjuder kliniska studier t o m utannonserar att, “kom till oss om du behöver en klinisk studie, vi ser till att du får det resultat du vill ha”.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq