Så här återskapar du din artikel som försvann på Newsmill

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 juli 2013
- NewsVoice redaktion

Sveriges största debattidning Newsmill.se försvann 2013 från nätet. PM Nilsson som grundade tidningen fick nytt jobb på Dagens Industri och bolaget TV4 News som ägde Newsmill under en period avvecklades.

ARTIKLAR FRÅN NEWSMILL I NEWSVOICE

Många Newsmill-skribenter blev därför oroliga för att deras artiklar för evigt är försvunna. Alla har inte en artikelkopia hemma på sin egen dator, men här kan du se hur du kan återskapa din artikel.

Steg 1. Googla efter din artikel. Om du inte minns exakt vad den hette, googla: nyckelorden i artikeln, namnet newsmill och ditt personnamn. Det bör räcka. Sätt plustecken framför varje nyckelord.

Exempel: +Monica +Green +patienter +journal +newsmill

Steg 2. Du hittar kanske artikeln som sökträff nr 1 som i detta fall:

Newsmill cashad artikel

Steg 3. Klicka på den lilla gröna pilen och du får upp en liten meny med orden: “Cashad” och “Dela”. Klicka på “Cashad” och vänta ett tag. Nu kan du se Googles sparade version.

Steg 4. Kopiera artikeln inkl rubrik, texten, publiceringsdatum och ditt personnamn. Lägg till en länk till din blogg/sajt. Skicka in till NewsVoice så publicerar vi den bakdaterat till rätt datum. Maila gärna ett foto på dig själv och en biografisk text på ca 30 ord.

Om detta inte fungerar kontakta NewsVoice så kan vi försöka gräva fram Newsmill-artikeln.

Maila allt till:

ARTIKLAR FRÅN NEWSMILL I NEWSVOICE

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Newsmill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *