Dokumentär om nära döden-upplevelser: “När jag var död”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 augusti 2013
- NewsVoice redaktion

NDU,  Nära döden-upplevelser.png

En mycket välgjord dokumentär om nära döden-upplevelser (NDU), det där fenomenet som följt människan genom historien och aldrig tycks gå att förklara bort som “hjärnstörningar” eller inbillning, hur gärna företrädare för den materialistiska världsåskådningen än vill.

Se hela filmen på Kunskapskanalen

Längd: 51 min
Sändes: onsdag 7 augusti 2013
Tillgänglig tom onsdag 13 november 2013

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Välgjord, fängslande och gripande dokumentär. Såg den för några månader sedan förmodligen på en annan kanal då.

 • Välgjord, fängslande och gripande dokumentär. Såg den för några månader sedan förmodligen på en annan kanal då.

 • Detta belyser ännu bättre dagens möjligheter om att träda in i sig själv:

  Er vibrationsnivå förhöjs exponentiellt varje dag och de bland er som förbereder sig själva för än högre vibrationer känner redan förändringarna inom. Er förmåga att absorbera det inkommande Ljuset inom er har ökat enormt och det kommer att kunna ses också i det yttre inom kort. En ny våg av rensande har gått förbi för er och Moder Jord och ni kan bokstavligen känna det i luften. Ljuset från er Sol är ljusare för ni kan nu ta emot högre frekvenser än någonsin tidigare. Se runt omkring er och se det själva och känna den fräscha energin som finns överallt. Den gamla energin av lidande och sorg byts ut mot den nya full av Kärlek och medkänsla för alla utan skillnad. Ju mer ni rensar er själva desto mer kommer ni att känna denna fräschhet och Kärlek runt omkring er, så tveka inte ett ögonblick och avsluta vad ni startade för länge sedan och som var svårt och mödosamt, men nu så kan de allra tyngsta frågorna kan rensas med lätthet så frekvensen har förhöjts otaliga gånger och ni har naturligtvis blivit mycket medvetna om denna process genom att veta då något behöver er uppmärksamhet. En del kanske beslutar sig för att ignorera det och det är helt ert eget val då det gäller i vilken takt ni gör det, men vi vill påminna er om att det aldrig har varit lättare än det är nu för er att fullt träda in i Ljuset.

  Ovanstående hämtat på följande länk: http://www.st-germain.se/blog/salusa06-08-13.html

 • Det som de har upplevt i filmen i nära döden upplevelser, går att uppleva i meditation. Själva upplevelsen är individuell. Att känna en enorm kärlek, att lära sig konsten att släppa den in i varje cell i kroppen, att se ljus, bilder, färger, att känna lättnad, lätthet och expansion, att känna sig oändligt älskad, att höra röster, eller att få information som “energi förpackning” som man sedan vecklar ut när man behöver den, att känna kontakt med andra livsformer, allt detta är mina erfarenheter och man behöver inte vänta på någon drastisk händelse i livet. ALLT DETTA FINNS. Jag njöt utav att se denna dokumentär. Den är helt fantastisk.

  http://reikishamballa.se/index.html

 • Detta belyser ännu bättre dagens möjligheter om att träda in i sig själv:

  Er vibrationsnivå förhöjs exponentiellt varje dag och de bland er som förbereder sig själva för än högre vibrationer känner redan förändringarna inom. Er förmåga att absorbera det inkommande Ljuset inom er har ökat enormt och det kommer att kunna ses också i det yttre inom kort. En ny våg av rensande har gått förbi för er och Moder Jord och ni kan bokstavligen känna det i luften. Ljuset från er Sol är ljusare för ni kan nu ta emot högre frekvenser än någonsin tidigare. Se runt omkring er och se det själva och känna den fräscha energin som finns överallt. Den gamla energin av lidande och sorg byts ut mot den nya full av Kärlek och medkänsla för alla utan skillnad. Ju mer ni rensar er själva desto mer kommer ni att känna denna fräschhet och Kärlek runt omkring er, så tveka inte ett ögonblick och avsluta vad ni startade för länge sedan och som var svårt och mödosamt, men nu så kan de allra tyngsta frågorna kan rensas med lätthet så frekvensen har förhöjts otaliga gånger och ni har naturligtvis blivit mycket medvetna om denna process genom att veta då något behöver er uppmärksamhet. En del kanske beslutar sig för att ignorera det och det är helt ert eget val då det gäller i vilken takt ni gör det, men vi vill påminna er om att det aldrig har varit lättare än det är nu för er att fullt träda in i Ljuset.

  Ovanstående hämtat på följande länk: http://www.st-germain.se/blog/salusa06-08-13.html

 • Det som de har upplevt i filmen i nära döden upplevelser, går att uppleva i meditation. Själva upplevelsen är individuell. Att känna en enorm kärlek, att lära sig konsten att släppa den in i varje cell i kroppen, att se ljus, bilder, färger, att känna lättnad, lätthet och expansion, att känna sig oändligt älskad, att höra röster, eller att få information som “energi förpackning” som man sedan vecklar ut när man behöver den, att känna kontakt med andra livsformer, allt detta är mina erfarenheter och man behöver inte vänta på någon drastisk händelse i livet. ALLT DETTA FINNS. Jag njöt utav att se denna dokumentär. Den är helt fantastisk.

  http://reikishamballa.se/index.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *