Farligt googla tryckkokare + ryggsäck i USA – Insatsstyrka stormade hem

publicerad 3 augusti 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

youareterrorREDAKTÖREN REFLEKTERAR. En helt vanlig amerikansk medborgare gjorde misstaget att från arbetsplatsen googla på “tryckkokare” och “ryggsäck”. Chefen på arbetsplatsen tipsade polisen och en insatsstyrka stormade oannonserat kvinnans hem för att söka bevis på misstänkt förberedelse för terrorism. 

Idag kan vilken amerikansk medborgare som helst misstänkliggöras för att vara terrorist. Om några personer samlas i hemmet och om dessa sammantaget googlat: tryckkokare, ryggsäck och konstgödsel kan mötet klassificeras som en sleeper cell som förbereder en attack.

Infowars.com har följt hur lagstiftningen steg för steg går mot att transformera USA till en polisstat och det finns inget som tyder på något annat. I sammanhanget vill jag påminna om Naomi Wolfs analys som visar att USA följer samma upplägg som förekommit förr i historien när en polisstat byggs.

Text: Torbjörn Sassersson

Infowars.com: It’s Official, Everyone Is Now A Terrorist According to The US Government

The Crunch: Employer Tipped Off Police To Pressure Cooker And Backpack Searches, Not Google

Naomi Wolf, NewsVoice: By the way: US Congress passed the National Defense Authorization Act

Naomi Wolf, Huffington Post: Ten Steps To Close Down an Open SocietySå här kan du stötta Newsvoice

 • Här är en artikel som visar på förändringar som gjordes 1933 som gjorde alla amerikanska medborgare till “Enemies of the State” (Statsfiender) och gav regeringen rätt att konfiskera ägodelarna av dem som inte löd.

  http://www.newswithviews.com/Ryter/jon64.htm

  Liknande saker hände världen över. I Sverige blev det olagligt att äga silver och guld i form av tackor – vad min mor berättade. Det skulle inte förvåna mig om det finns någon lag som omdefinierat ägande till nyttjanderätt och att “Staten” äger allt, eller förvaltar allt åt oss.

  Frågan är inte vad “lagen” säger, utan “vad är en medborgare?” och är detta vad vi är? Den här artikeln kastar mer ljus på detta:
  https://newsvoice.se/2013/06/03/skillnaden-mellan-dig-och-dig-sjalv/

  • Det är med övervakning som med vapen.
   Naturligtvis är dem tillverkade med avsikt att de skall användas.
   Varför blir någon förvånad över detta?
   Vi kan väl tryggt anta att varenda sökning på internet, vartenda inlägg på Newsvoice finns arkiverad hos kommunisterna, Storebror.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *