Livet kom till jorden från Mars på en sten – Yeah right

  4
  852

  adam

  Apropå kritiken mot så kallad intelligent design, nya fantastiska och sagolika teorier poppar ständigt upp och publiceras i mainstream media utan en enda motfråga. Nu framförs bevisen på att vi alla ursprungligen är utomjordingar som flög på sten till Jorden.

  Enligt siare vid The Westheimer Institute for Science and Technology i USA finns en av de avgörande byggstenarna för liv bara på den röda planeten, enligt Sky News, citerar Aftonbladet.

  “Bevisen tyder på att liv började på Mars och kom till jorden med en sten.”

  Tanken bygger på att livet uppstod på Mars tex på sten. Minst en av dessa stenar leviterade och fick magisk framdrivningskraft för att sedan fara igenom rymden med perfekt precision mot jorden. Den brann sedan upp mer eller mindre vid inträdet i Jordens atmosfär och landade varpå de grillade bakterierna fick fäste som blev fiskar och sedan människor.

  Tanken är onekligen fantastisk.

  Text: Torbjörn Sassersson


  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  4 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Mayne Sundewall-Hopkins
  Gäst
  1 september 2013 kl 01:00

  Min planet ligger längre bort än Mars och när jag ska ‘hem igen’ blir det ..medelst (lätt som en) fjäder 🙂

  ruben
  ruben
  Gäst
  31 augusti 2013 kl 20:55

  Håller med om det Macula_Transfer. Jag är ganska öppen för alla nya intryck. Det kan, som sagt finnas mycket bakom gardinerna. Vi skulle nog skulle falla platta till marken av häpnad om vi fick höra bara en liten del av de djupaste olösta mysterierna. Vad man säger om att livet på Jorden kom från Mars är nog en förenklad teori av vad som skett, men vad vet jag?

  Macula_Transfer
  Macula_Transfer
  Gäst
  31 augusti 2013 kl 17:04

  För er som har ett lite mer öppet sinne, det finns mycket bakom gardinen: http://www.lawofone.info/results.php?q=Mars&st=all&ss=1&sr=10

  Mvh,

  ruben
  ruben
  Gäst
  30 augusti 2013 kl 23:02

  Det är inte så förtroendeingivande med vetenskap alla gånger. I det här fallet verkar det knasigt. Sedan undrar man hur många gånger knasigheten har florerat inom vetenskapen 🙂