Livet kom till jorden från Mars på en sten – Yeah right

publicerad 30 augusti 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

adam

Apropå kritiken mot så kallad intelligent design, nya fantastiska och sagolika teorier poppar ständigt upp och publiceras i mainstream media utan en enda motfråga. Nu framförs bevisen på att vi alla ursprungligen är utomjordingar som flög på sten till Jorden.

Enligt siare vid The Westheimer Institute for Science and Technology i USA finns en av de avgörande byggstenarna för liv bara på den röda planeten, enligt Sky News, citerar Aftonbladet.

"Bevisen tyder på att liv började på Mars och kom till jorden med en sten."

Tanken bygger på att livet uppstod på Mars tex på sten. Minst en av dessa stenar leviterade och fick magisk framdrivningskraft för att sedan fara igenom rymden med perfekt precision mot jorden. Den brann sedan upp mer eller mindre vid inträdet i Jordens atmosfär och landade varpå de grillade bakterierna fick fäste som blev fiskar och sedan människor.

Tanken är onekligen fantastisk.

Text: Torbjörn Sassersson