Massdöd på sjukhusen

publicerad 8 augusti 2013
- Robert Naeslund

DEBATT. Det har med privatisering och läkemedelsföretagens profit att göra och har ökat explosivt sedan 20 år. Det är farligare att gå till läkaren än att sätta sig berusad i bilen och köra ut på en vansinnesfärd. Dubbelt så många avlider av läkarslarv som i trafiken.

Text: Robert Naeslund

1000 dödaStaten satsar miljarder för skyddet från terrorister, som hittills skördat ett självmordsoffer i Sverige men sedan den här artikeln publicerades 2005 har 7000 personer; barn, vuxna och åldringar dödats av läkares felaktiga behandling. Nu har dessutom nya anti-etiska förklaringsmodeller formulerats av Sveriges ledande professorer (se Uppsala universitet, etisk kommission). Där skrivs att vi inte skall fästa så stort krav på läkarnas kompetens och moraliska handlande beroende på att de har så mycket att göra och skrivs som; ”är stressade och har reducerade kognitiva funktioner” (avser försämrat förstånd).

I normala fall tas problem upp i förhållande till dess betydelse men när det handlar om läkarna finns inte dessa normer. Varje dag dödas tre personer helt i onödan och det sker genom slarv eller annan felaktig behandling. Dödsfall som aldrig skulle behöva ske, vilket även antyds i artikeln.

Färre personer skulle dö ifall problemet fick en annan belysning i massmedia. Om journalister granskade dödsfallen skulle man finna vissa läkare som hade fler offer, låg bakom fler felbehandlingar, eller andra direkt omoraliska orsaker till olyckorna. Dessutom, om läkarna hängdes ut i media, då skulle vi snabbt se en minskning av ett av de mest skrämmande onödiga dödstalen i Sverige.

Läkarkåren lever högt på en skenhelighet, en högfärd och besserwisser- mentalitet som skapar tragiska följder. Nonchalans, slarv, oetiskt handlade och sannolikt fylla skulle minska stort ifall tidningarna följde upp fallen. Det slarvet skördar 10 gånger fler än alla mord och våld där döden följt. Det är dubbelt så många som dödas i trafiken, det är lika många som självmorden i Sverige!

Dessa andra händelser får stora rubriker, framställs med feta svarta ramar och ges ofta person-beskrivningar, familj och vänner som uttrycker sin sorg. Här har vi något värre, något som sker i det tysta, varje dag året om. Människor som dödas utan att det tas upp i media. Att det är okänt beror till stor del på en okritisk hållning och helt missvisande glorifiering av läkarkårens verksamhet.

Men trots allt, det är bara början! Medicinförgiftningar beräknas orsaka ca 5% av alla dödsfall i Sverige per år, d.v.s. 5000. All narkotika inräknat heroin dödar 300 personer. I hela västvärlden ökar dödsfallen från mediciner. I England är medicinförgiftningar nu 3:e dödsorsak och i USA avlider ca en halv miljon människor per år i onödan p.g.a. mediciners verkan. Här finns ett ämne som kommer rädda liv om media vågar granska medicinpreparatens följder och läkarnas verksamhet.

Text: Robert Naeslund


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Undanhållande av riskinformation är skadligt för staten. Förr eller senare är dessa teknologier ute på marknaden.

  I stället för att informera befolkningen om de fantastiska möjligheter som hjärnimplantat och artificiell intelligens kan tillföra mänskligheten i form av diagnostik, hälsa och lärande mm så används teknologierna i hemlighet. Ovetande människor får dom i sig på sjukhus för att kopplas upp till datorer där deras “egna jag” kopieras av självprogammerande datorer. Det är datorer med egen vilja som är bra på att ställa frågor och via hjärnimplantaten identifiera mönster (maskininlärning). Den som råkar ut för detta trauma som tar resten av försökspersonens liv i anspråk är det samma som ett mord i forskningens namn.

  Brottslig civil-militär forskning utan människors samtycke måste granskas av media. Det kan inte tillåtas att människor mördas av de nya framväxande robotteknologierna för människa-maskin-integration.

  http://www.nyteknik.se/nyheter/innovation/forskning_utveckling/article3650997.ece

 • Är detta en av anledningen till varför en minoritet av personal lämnar sina tjänster inom vården. Allt från USK till Läkare. Min känsla, finns det ett team som tänker bygga upp ett eget privat sjukhus i Sverige där det finns läkare med personal som tror och arbetar enligt västerländska vårdkunskaper och alternativa metoder. Sådana sjukhus finns ju i många andra delar av vår värld så vad väntar Sverige på. De SMARTA vinner ALLTID, det är där de stora investeringarna finns i vår UNDERBARA FRAMTID… En MIX är vad Svenska folket egentligen vill ha…

 • Håller med dig Ivan Björn vi kan läka oss själva då vi medvetande gör orsaken till varför vi fått symtom, det finns ytterligare en diagnos modell nämligen “Metamedicin” Vi har en fantastisk kropp som kan självläka från symtom jag säger inte sjukdom för det låter som om man får en DOM . Finns flera fantastiska böcker om människors självläkning och allt sådant förkastas av skolmedicinen för här kan man inte tjäna några stora pengar.

 • I Sverige har man en övertro på socialstyrelsen och även andra myndigheter. När “sjukvårdens” vård blottas, vad blir det kvar? Människan blir på rutan ett, vem ska hjälpa? vem ska bota? Kanske är det dags att leta efter orsaker till sjukdom inom sig själv…

  Här nedan läsvärda böcker:

  Berättelsen om resan hem!

  År 1992 fick Brandom Bays veta att hon hade en tumör stor som en fotboll i magen och hon kastade sig in i en märklig, djupt självanalyserande och till sist frigörande healingresa. Bara en kort tid senare förklarades hon fullt frisk – inga mediciner, ingen operation, ingen tumör.

  Den självläkande process som Brandom Bays skapade sedan dess befriat tusentals människor från livslånga känslomässiga och fysiska blockeringar. I boken låter hon oss ta del av sitt unika arbete och starkt transformerande metoder.

  Resan leder oss direkt till det som är roten till varje långvarig problem och ger oss redskap för att äntligen och definitivt lösa dem. De mäktiga processerna åstadkommer djupa och varaktiga resultat. Kronisk smärta försvinner. Oro, depression och sexuella blockeringar löses upp. Problem med självkänsla sorg och vrede går upp i rök, missbruk upphör och sjukdomar botas. Reseprocessen hjälper dig att bli av med emotionella och fysiska blockeringar, att utnyttja ditt eget inre, uppleva gränslös glädje och bli fri.

  Brandom Bays: Resan

  ISBN 978 91 534 3184 8

  ——

  Kroppen talar till dig!

  I mer än 25 år har Lise Bourbeau studerat sambandet mellan emotionella och mentala tillstånd och olika sjukdomar. I kroppen talar till dig avslöjar hon hemligheter om sambandet mellan kroppen och själen, och ger kraftfulla verktyg för läkning.

  Författaren menar att insikt i orsakerna bakom sjukdomar, samt djup självkännedom på ett emotionellt, mentalt och andligt plan är en förutsättning för god hälsa….

  ISBN 978-91-87512-58-2

  Hämtad från: http://reikishamballa.se/intressanta-b-cker.html

  • Tack för bra boklista Ivan. Några av böckerna har jag redan medan andra ‘drar i mig’ nu när jag sett titlarna. Egentligen har jag för många böcker redan (12 bokhyllor!) men att läsa på nätet är långt ifrån detsamma som att sitta skönt i soffhörnet med en bok (ovanpå grannens katt..) i knät. 🙂
   Betr:
   “..övertro på socialstyrelsen och även andra myndigheter..”
   — verkar det som om (att döma av en mängd kommentarer på olika forum) denna övertro på myndigheter har börjat att vackla. Byråkratin har blivit så tungrodd (och omänsklig!) att t o m myndighetsanställda reagerar – förhoppningsvis ett tecken på att en förändring kan vara ‘i faggorna’…
   och
   “..dags att leta efter orsaker till sjukdom inom sig själv…”
   — Det gamla uttrycket att vi ska vara vår egen ‘läkare/präst/lärare’ (‘healer/medium/guru’) är något som fler och fler tycks anamma. Jämfört med för bara 20 år sedan, finns det nu många fler kurser och terapier för självbruk – och fler utvecklas allteftersom.
   Jag känner väldigt många som arbetar med sig själva på olika sätt – och mängden av kommentarer på olika forum talar för samma sak ..en positiv utveckling. Den som känner oss bäst (på alla plan) är ju vi själva ..om vi bara ger oss tid att ‘lyssna’…

   Mitt mål är (när den dagen kommer) “att falla från trädet som ett moget äpple” – dvs ett friskt moget äpple ..inte ett ruttet! 😉

  • Det är så sant Mayne, överallt där skolmedicinen drar fram för det med sig massdöd och masslidanden med farmaindustrin gnider händerna och ser på när miljarderna rullar in.

   Det är mer än bedrövligt och att det hela kan vara lagligt är en enda stor gåta!
   Varför reagerar så få och bara lydigt följer strömmen?

 • Mycket bra artikel, delar på FB och skriver ut så alla får läsa om den miserabla sjukvården vi har här i Sverige.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *