A C Griffith: Syftet med atmosfärbesprutning är bla för att förbättra radarövervakningen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 september 2013
- NewsVoice redaktion

A C Griffith som arbetat med kommunikationsteknik och underrättelseinsamling för US Air Force; NSA och CIA berättar i en radiointervju att syftet med att sprida ut barium i luften  är förbättrad radarövervakning. Tekniken kallas VTRPE, Variable Terrain Radio Parabolic Equation, skriver undersökande journalist Mona Nilsson. Intervjun är i fem delar.

A C Griffith (Virginia, SUA) is an investigative researcher with a background in radio communications technology and intelligence gathering for the Air Force, National Security Agency (N.S.A.) and the Central Intelligence Agency (C.I.A.). He holds top secret clearance and is married to a lawyer judge and his Father-in-law was a Justice of the Supreme Court of Virginia.

www.acgriffith.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq