A C Griffith: Syftet med atmosfärbesprutning är bla för att förbättra radarövervakningen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 september 2013
- NewsVoice redaktion

A C Griffith som arbetat med kommunikationsteknik och underrättelseinsamling för US Air Force; NSA och CIA berättar i en radiointervju att syftet med att sprida ut barium i luften  är förbättrad radarövervakning. Tekniken kallas VTRPE, Variable Terrain Radio Parabolic Equation, skriver undersökande journalist Mona Nilsson. Intervjun är i fem delar.

A C Griffith (Virginia, SUA) is an investigative researcher with a background in radio communications technology and intelligence gathering for the Air Force, National Security Agency (N.S.A.) and the Central Intelligence Agency (C.I.A.). He holds top secret clearance and is married to a lawyer judge and his Father-in-law was a Justice of the Supreme Court of Virginia.

www.acgriffith.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • HAARP – Chemtrails – Nanotechnology – How They are Changing You – Cells & DNA – Bioengineering

  https://www.youtube.com/watch?v=V5y1WorkLJw

  How They Are Changing you . . . Cells and DNA . . . Against your will . . .
  This explains clearly what they are doing

  Chemtrails and nanotechnology are changing the world in which we live (Bioengineering). They are changing your cells and DNA against your will — dark change.
  People will al become sterile and plants will not be able to reproduce – science will keep us alive and control us 100% (transhumanism) They will plunge our world into darkness.

 • Det vore upplysande och kraftfullt med bevismaterial från marken också. Och då menar jag inte diverser provtagningar, utan bevis som visar den logistiska aktivitet som rimligen bör ligga till grund för dessa kemspårsprojekt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *