Bill Maher jämför kemisk attack med Monsanto

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 september 2013
- NewsVoice redaktion

Bill Maher

William “Bill” Maher, Jr., född 20 januari 1956 i New York City, New York, är en amerikansk komiker och samhällskritiker. Han har sin egen tv-show på HBO Real Time with Bill Maher.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Jämförelsen med Monsanto må vara, men Maher är och förblir en riktig smilfink och grindvakt. Jag lät mig luras av honom i många år men slutade då han ställde upp på Irak-kriget. Han är en av mänga komiker och institutioner med humor men som går “systemets” ärenden.

    Mats
    På Klar sikt

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *