Newsmill bortom all räddning?

publicerad 5 september 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

NewsmillNewsmill skrev den 12 juni 2013 att nättidningen tog sommarstängt och önskade samtidigt läsarna att återkomma i slutet av augusti. Newsmills redaktör PM Nilsson la till att vid exeptionella nyhetshändelser öppnar sajten igen. Så skedde aldrig.

Sommarstängt hade aldrig tidningen tidigare tagit och idag är det den 5 september och Newsmill ligger fortfarande avstängd. Trots exeptionella nyhetshändelser öppnade aldrig tidningen under den pågående stängda perioden. Bilderna fungerar inte bortsett från annonserna och PM Nilsson besvarade aldrig NewsVoice fråga den 21 augusti om eller när Newsmill åter öppnar.

Tidigare meddelades att bolaget TV4 News som äger Newsmill ska läggas ner. Det ser ut som om Newsmill är bortom all räddning när inte räddningsföretaget TV4 News ens överelever. TV4 News slutade sända den 31 augusti 2013.

Relaterat