Newsmill bortom all räddning?

5
312

NewsmillNewsmill skrev den 12 juni 2013 att nättidningen tog sommarstängt och önskade samtidigt läsarna att återkomma i slutet av augusti. Newsmills redaktör PM Nilsson la till att vid exeptionella nyhetshändelser öppnar sajten igen. Så skedde aldrig.

Sommarstängt hade aldrig tidningen tidigare tagit och idag är det den 5 september och Newsmill ligger fortfarande avstängd. Trots exeptionella nyhetshändelser öppnade aldrig tidningen under den pågående stängda perioden. Bilderna fungerar inte bortsett från annonserna och PM Nilsson besvarade aldrig NewsVoice fråga den 21 augusti om eller när Newsmill åter öppnar.

Tidigare meddelades att bolaget TV4 News som äger Newsmill ska läggas ner. Det ser ut som om Newsmill är bortom all räddning när inte räddningsföretaget TV4 News ens överelever. TV4 News slutade sända den 31 augusti 2013.

Relaterat

 
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

5 KOMMENTARER

  1. Undrar om Passagen blog råkar ut för samma öde och av samma orsak? Har inte kunnat accessa den de senaste 3-4 veckorna. Läggs den också ned?

  2. Någon som vet? Är inte bloggare, men brukar läsa vissa och kommentera. Det vore ju även negativt om passagen blog läggs ned tycker jag.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här