Ny bok: Dödlig medicin och organiserad kriminalitet – Prof. Peter Gøtzsche, Cochrane Center

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 3 september 2013
- Torbjörn Sassersson red.

Dödlig medicin och organiserad kriminalitetEn ny bok om läkemedelsindustrins bedrägerier har kommit ut och den här gången är det en dansk professor, Peter C. Gøtzsche,  från självaste Cochrane Center som tar bladet från munnen och kallar industrin vid dess rätta namn, en industri centrerad runt organiserad kriminalitet.

“Hur kommer det sig att vi tillåter läkemedelsbolagen att ljuga om sina forskningsresultat för profit, att vanemässigt begå brott och därmed döda 100,000 tals människor utan att någon gör något?”, frågar sig Peter C. Gøtzsche.

Peter C. Gøtzsche är medicinsk forskare och leder The Nordic Cochrane Center vid Rigshospitalet i Köpenhamn i Danmark.

Beställ boken på engelska

Beställ boken på danskaSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Ja, må svensk översättning komma snart!

  Vi är väldigt många i Sverige som vill hålla oss uppdaterade i detta ruttna ämne. Denna kriminella verksamhet måste få åtminstone en begränsning. Vi patienters kunskap är det röda skynke som kan hålla nere fantasin när det gäller medicinproduktionen – inte läkarna, myndigheterna eller domstolarna.

  Oktoberhälsningar
  Rolf Aronsson

 • Intressant bok, hoppas den kommer på svenska också. Den “stora gråa massan” behöver verkligen få lite objektiv information om allt som innefattar dagens sjukvård.
  Folk behöver öka sin medvetenhet och ta mer ansvar över sin egen hälsa och inte bara blint förlita sig på “den medicinska experten” som oftast gör mer skada än nytta…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *