USA/Syrien-krisen: Obama tycks ha bestämt sig för angrepp – Ett nytt slags 9/11?

publicerad 1 september 2013
- Torbjörn Sassersson red.

USA-Syrien-angreppOavsett om den amerikanska kongressen säger nej kommer USA att anfalla Syrien med hela arsenalen av kryssningsmissiler, bombflygplan och stridsflyg. Det verkar vara en allmän uppfattning bland insatta. USA slår garanterat först mot militära flygfält, stationerade trupper och ammunitionsuppslag.

Text: Torbjörn Sassersson | Se förstorad grafik

Obama säger att han kommer att söka kongresssens medgivande runt den 9-10 september, men att han egentligen inte behöver kongressens gillande. Det vore ödets ironi om attacken kommer den 11 september.

“Det viktigaste är att operationen är så kraftfull att Assadregimen förstår signalen. Det är ingen tvekan om att det måste göra ont”, säger Stefan Ring, militärstrategisk expert till Aftonbladet.

“He also promised to seek congressional approval after lawmakers return from their recess Sept. 9, saying that he does not believe the law requires him to seek approval, but America will be “stronger” if he does”. / cbsnews.com

Eftersom Obama [läs krafterna bakom Obama] tycks vara bestämd över att starta krig mot Syrien, och att kongressens åsikt egentligen inte spelar någon roll, verkar det vara högst troligt att USA faktiskt startar kriget redan i september 2013.

Läs artikel och se förstorad grafik


Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Syrien
 • Läs en intressant artikel i frågan från David Icke på följande länk: http://www.nyapolitiken.biz/israel_o_palestina/vad-ar-blodbadet-egentligen.html

  “O mästare, vad önskar ni nu av oss?”

  “Det är för tidigt för eldupphör och vi måste kasta skulden på Syrien

  och Iran, så att Israel kan fortsätta att döda oskyldiga så länge det önskar.”

  “Ja visst, ditt ord är vår lag.”

  Israels tillkomst var aldrig ett slutmål i sig själv, det har i stället alltid utgjort ett redskap för ett slutmål. Planen har hela tiden varit att få igång ett världskrig som skulle sätta världen i brand och leda fram till en “lösning” med en centraliserad kontroll av världen och alla dess folk. För att göra detta behövde de skapa en konfliktpunkt, en krutdurk i Arabländerna, som kunde fås att explo-dera för att starta ytterligare ett världskrig. Detta är den verkliga anledningen till Israels tillkomst och det verkliga skälet till varför USA spenderar sina miljarder på uppbyggnad av Israels makt och militär.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *