Terry Evans coachar: ”Att våga ta sin plats i livet”

  0
  250

  Terry EvansJag anser att alla människor har någon slags naturlig potential, som om den utvecklades skulle hjälpa dem finna sin väg genom livet. Vad skulle kunna hända om de hade viljan att ta steget för att komma i kontakt med denna intelligens?

  Det vet vi aldrig förrän vi tar en risk. Jag har känt många människor med stor potential och naturlig intelligens, som de valt att inte använda för att de inte vågat anta livets utmaningar. Jag tycker att det är tragiskt, men jag kan förstå deras anledningar och rädsla.

  Jag anser att alla människor bär på känslomässigt bagage, som då och då visar sitt fula tryne, hindrar oss från att bryta oss fria och leva vår potential istället för att bara tänka på den. Hur kan det visa sig?

  Här följer några exempel…

  Läs mer på Terry Evans blogg  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

  KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här