Terry Evans coachar: “Att våga ta sin plats i livet”

publicerad 27 september 2013
- Terry Evans
Terry Evans

Terry EvansJag anser att alla människor har någon slags naturlig potential, som om den utvecklades skulle hjälpa dem finna sin väg genom livet. Vad skulle kunna hända om de hade viljan att ta steget för att komma i kontakt med denna intelligens?

Det vet vi aldrig förrän vi tar en risk. Jag har känt många människor med stor potential och naturlig intelligens, som de valt att inte använda för att de inte vågat anta livets utmaningar. Jag tycker att det är tragiskt, men jag kan förstå deras anledningar och rädsla.

Jag anser att alla människor bär på känslomässigt bagage, som då och då visar sitt fula tryne, hindrar oss från att bryta oss fria och leva vår potential istället för att bara tänka på den. Hur kan det visa sig?

Här följer några exempel…

Läs mer på Terry Evans blogg


ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Terry Evans