Vapenföretaget Raytheon betalar Kerry för krigshets – Kerry USA:s nästa president?

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 9 september 2013
- Torbjörn Sassersson

John Kerry,   mutad Ett krig i Syrien kommer att ge klirr i kassan för den amerikanska försvarsindustrin. Uppgifter visar att utrikesminister John Kerry har tagit emot stora summor pengar från vapenföretaget Raytheon som står bakom de robotar som kan användas vid ett eventuellt krig mot Syrien, skriver SvD idag.

NewsVoice har i en serie artiklar påpekat att krigen som bedrivs i grunden handlar om att stora vapenföretag och banker vill göra affärer och den politiska teatern syftar enbart till att skapa opinionsbildning för att starta upp krigsföring.

Börjar SvD hinna ikapp verkligheten? Får SvD:s journalister äntligen ta bladet från munnen och skriva att krig primärt handlar om pengar och sekundärt om toppolitik? Ja, det verkar så. I så fall är det här bara början för mainstream-journaliternas resa rakt ner i krigsföringens scizofrena affärsmodell, ner i tillämpningar av “false flags” och vilseledande opinionsbildning. I den parallellverkligheten är allt möjligt.

Jag misstänker att  John Kerry gör detta krigshetsarjobb på uppdrag av militärindustrin och gör han det bra blir hans USA:s nästa president. Lägg den prognosen på minnet. Idag fick vi ett evidens för att Kerry redan är rekryterad av Raytheon för att starta kriget som sannolikt ger bolaget miljardintäkter i kronor räknat.

Carl Bildt som verkar haka på krigstrummandet tillsammans med Kerry är “trustee” i “Rand Corporation” en “think tank” som länge (och säkert fortfarande) bistår USA:s försvarsdepartement och trupper med militär strategi.

ArcanumSkolan 2024

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

SvD: Vapenföretag betalade Kerry

NewsVoice: Mellanöstern är krigsindustrins mest lönsamma marknadsområde

NewsVoice: Krigsmaterialindustrin är världens största arbetsgivare – kriminalisera denDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *