”Bilderbergmötet” – Anders Jallais senaste bok

1
242

Bilderbergmötet,   Andets JallaiNewsVoice fick tipset om att igår kom Anders Jallais senaste bok ut. Den heter ”Bilderbergmötet” och den marknadsförs med en video där en svensk statsman mördas på en svensk gata. Videon är mycket realistisk och för stark för att visa. 

”Det här är förmodligen min bästa bok hittills. Jag har frångått de mer komplicerade sammanhangen, med noggranna kopplingar till verkliga händelser, som präglat mina tidigare böcker. Bilderbergmötet är en ren och skär action-thriller med mycket verklighetsnära handling. En del skulle kalla den konspirations-thriller”, skriver Anders Jallai.

Anders Jallai (1960-) kommer från Stockholm och är en svensk pilot, projektledare och författare, bosatt på Lidingö. Han ledde sökandet efter den försvunna svenska DC-3:an i Östersjön som hittades 2003  i närheten av Estonias förlisningsplats. Jallai belönades för fyndet med H.M. Konungens guldmedalj.

Boken går att köpa som storpocket (170 kr), ljudbok (231 kr) eller e-bok (81 kr).

Mer om boken


 
  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här