“Bilderbergmötet” – Anders Jallais senaste bok

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 18 oktober 2013
- Torbjörn Sassersson

Bilderbergmötet,   Andets JallaiNewsVoice fick tipset om att igår kom Anders Jallais senaste bok ut. Den heter “Bilderbergmötet” och den marknadsförs med en video där en svensk statsman mördas på en svensk gata. Videon är mycket realistisk och för stark för att visa. 

“Det här är förmodligen min bästa bok hittills. Jag har frångått de mer komplicerade sammanhangen, med noggranna kopplingar till verkliga händelser, som präglat mina tidigare böcker. Bilderbergmötet är en ren och skär action-thriller med mycket verklighetsnära handling. En del skulle kalla den konspirations-thriller”, skriver Anders Jallai.

Anders Jallai (1960-) kommer från Stockholm och är en svensk pilot, projektledare och författare, bosatt på Lidingö. Han ledde sökandet efter den försvunna svenska DC-3:an i Östersjön som hittades 2003  i närheten av Estonias förlisningsplats. Jallai belönades för fyndet med H.M. Konungens guldmedalj.

Boken går att köpa som storpocket (170 kr), ljudbok (231 kr) eller e-bok (81 kr).

Mer om bokenDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *