Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dokumentärfilmen om vaccinskador och Wakefield får 10,000 kr i donation

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 11 oktober 2013
- Torbjörn Sassersson red.
Andrew Wakefield - Foto: Francesca Alesse för NewsVoice
Andrew Wakefield - Foto: Francesca Alesse för NewsVoice
Andrew Wakefield – Foto: Francesca Alesse för NewsVoice

Projekt-teamet som nu producerar en dokumentärfilm om vaccinskador, hur public service-kanalen SVT struntar i neutraliteten och kör över Dr Andrew Wakefield och hur Granskningsnämnden för radio och TV friar  SVT, fick igår veta att projektet blivit sponsrat med ytterligare 10 000 kr. Pengarna kommer från Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati.

Utöver det har ytterligare c:a 7000 kr insamlats till fas 2 av produktionen från enskilda medborgare som vill få fram sanningen om vaccin och fallet Dr Andrew Wakefield. Totalt för fas 1 och 2 har projektet insamlat c:a 36,000 kr. Det bevisar att vi svenskar kan samla in pengar för att finansiera film som baseras på professionell journalistik med stöd av god medborgarjournalistik.

Teamet

En central figur i projektet är den New York-baserade journalisten Celia Farber som tidigare har fått det amerikanska Semmelweis Society-priset “Clean Hand Award” med motiveringen: “For your courage and self-sacrifice in safeguarding patient care by exposing abuse in the medical community”. Övriga personer i produktions-teamet är: Linda Karlström och Marina Ahlm (Vaccin.me), Marina Szöges (ordf. Svenska Föreningen för Vetenskaplig Homeopati), Pål Bergström, Dr Ann-Charlotte Stewart, Francesca (New York) och Torbjörn Sassersson (NewsVoice).

Projektet söker för närvarande ytterligare c:a 15,000 kr
för att kunna slutföra projektet inom beräknad budget.


Fas 2

Se dina möjligheter att donera nedan

Insamlat tom okt 2013

16 550 kronor (målet är 30 000 kr)

Varje hundralapp räknas.


Fas 1

Fas 1 finansierades med c:a 16 000 kr. Det möjliggjorde videoinspelningen av en intervju den 6 april 2013 av Celia Farber och med Andrew Wakefield i New York, hotellrum för Andrew Wakefield i NY, redigeringsarbete (Francesca), inköp av hårddisk etc.


Syftet med filmen är att:

  • Redovisa Wakefields fynd om risker med vaccin och hur vaccin kan skada de som vaccineras. Alla har rätt att få veta fakta.
  • Visa hur media smutskastat Andrew Wakefield för att blidka läkemedelsindustrin som annonserar i media.
  • Beskriva personen Andrew Wakefield, ett exempel på en forskare överkörd av etablissemanget.

Media har spelat en avgörande roll i smutskastningen tex SVT som är anmält till Granskningsnämnden för opartiskhet. SVT hade ett inslag om forskningsfusk och Wakefield pekades felaktigt ut utan att få möjlighet att replikera.

Celia Farber, journalist


1. Donera till filmproduktionen med en valfri summa via Payson

Stöd oss


2. Donera till filmproduktionen med en valfri summa via Pay Pal

Skicka bidraget till:  tsa@sasser.net via PayPal.

3. Donera  till filmproduktionen med en valfri summa via bankgiro

Betala in till bankgiro 5064-2131 i Swedbank till Sasser Media Lab AB.

Skriv WAKEFIELD som meddelande.Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: vaccin