John McAfee: Skrota Obamacare – Datasystemet är skräp

0
166

NOTERAT. John McAfee som grundade bolaget och antivirusprogrammet McAfee intervjuas av Alex Jones på InfoWars. Han berättar hur han kontaktades av House Committé of Energy and Commerce som har översynen av Obamacare. McAfee skulle inte få någon ersättning, men ville ha tips över telefon. Oseriöst, säger McAfee, som misstänker att de bara ville ha hans affischnamn för att kunna gå ut publikt och säga att de tagit hans råd och att det snart ska fungera.

Endast 10% av de som försökt registrera sig online har lyckats eftersom datasystemet knappt fungerar. McAfee menar att Obamacare utsätter användarna för stora datarisker.

John McAfee berättar även om D-Central som skapar ett avcentraliserat datanätverk vid sidan av internet som inte NSA kan övervaka. Syftet år att skydda ”The  Fourth Amendment”* i den amerikanska konstitutionen.

Text: Torbjörn Sassersson

*The Fourth Amendment (Amendment IV) to the United States Constitution is the part of the Bill of Rights that prohibits unreasonable searches and seizures and requires any warrant to be judicially sanctioned and supported by probable cause.

Relaterat

Obamacare


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här