John McAfee: Skrota Obamacare – Datasystemet är skräp

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 oktober 2013
- Torbjörn Sassersson red.
RT interviews John McAfee about FBI Apple debacle 22 April 2016

NOTERAT. John McAfee som grundade bolaget och antivirusprogrammet McAfee intervjuas av Alex Jones på InfoWars. Han berättar hur han kontaktades av House Committé of Energy and Commerce som har översynen av Obamacare. McAfee skulle inte få någon ersättning, men ville ha tips över telefon. Oseriöst, säger McAfee, som misstänker att de bara ville ha hans affischnamn för att kunna gå ut publikt och säga att de tagit hans råd och att det snart ska fungera.

Endast 10% av de som försökt registrera sig online har lyckats eftersom datasystemet knappt fungerar. McAfee menar att Obamacare utsätter användarna för stora datarisker.

John McAfee berättar även om D-Central som skapar ett avcentraliserat datanätverk vid sidan av internet som inte NSA kan övervaka. Syftet år att skydda “The  Fourth Amendment”* i den amerikanska konstitutionen.

Text: Torbjörn Sassersson

*The Fourth Amendment (Amendment IV) to the United States Constitution is the part of the Bill of Rights that prohibits unreasonable searches and seizures and requires any warrant to be judicially sanctioned and supported by probable cause.

Relaterat

Obamacare


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *