NewsVoice går framåt – Donationsprenumerationer matchas av sponsring

0
150

NewsVoice-Annons2013Tack alla ni som valt att donationsprenumerera med mellan 20 och 100 kr per månad för att säkra NewsVoice fortsatta existens. Den vanligaste insatta summan är 30 eller 40 kr i månaden. Målet är att få in 1000 prenumeranter.

Det droppar in 3-5 nya prenumeranter per dag sedan möjligheten att donera öppnades för några få dagar sedan

Mitt företag Sasser Media Lab som sponsrar NewsVoice matchar prenumeranterna genom att betala en NewsVoice-annons i en papperstidning som inom kort når 800, 000 läsare. Du ser annonsen här till höger. Genom firmasponsring planerar jag även att ta fram en videotrailer som ska locka andra sponsorer.

Tillsammans kan vi både sprida kännedom om NewsVoice och säkra tidningens fortsatta existens.

Undertecknad utvecklar även sitt kontaktnät i olika nya intressanta riktningar för att söka stöd för, uppdrag genom och uppmärksamhet på NewsVoice. I denna vecka har eller ska jag träffa samhällsengagerade beslutsfattare, ledare inom den alternativmedicinska branschen och journalister som kan anlitas av NewsVoice för skrivuppdrag.

Er redaktör, Torbjörn Sassersson  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här