NewsVoice går framåt – Donationsprenumerationer matchas av sponsring

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 3 oktober 2013
- Torbjörn Sassersson

NewsVoice-Annons2013Tack alla ni som valt att donationsprenumerera med mellan 20 och 100 kr per månad för att säkra NewsVoice fortsatta existens. Den vanligaste insatta summan är 30 eller 40 kr i månaden. Målet är att få in 1000 prenumeranter.

Det droppar in 3-5 nya prenumeranter per dag sedan möjligheten att donera öppnades för några få dagar sedan

Mitt företag Sasser Media Lab som sponsrar NewsVoice matchar prenumeranterna genom att betala en NewsVoice-annons i en papperstidning som inom kort når 800, 000 läsare. Du ser annonsen här till höger. Genom firmasponsring planerar jag även att ta fram en videotrailer som ska locka andra sponsorer.

Tillsammans kan vi både sprida kännedom om NewsVoice och säkra tidningens fortsatta existens.

Undertecknad utvecklar även sitt kontaktnät i olika nya intressanta riktningar för att söka stöd för, uppdrag genom och uppmärksamhet på NewsVoice. I denna vecka har eller ska jag träffa samhällsengagerade beslutsfattare, ledare inom den alternativmedicinska branschen och journalister som kan anlitas av NewsVoice för skrivuppdrag.

Er redaktör, Torbjörn SasserssonDu kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: NewsVoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *