RT.com: Tonårstjejer med mobiltelefon i BH:n kan få bröstcancer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 oktober 2013
- NewsVoice redaktion
bröstcancer smartphone

bröstcancer smartphoneSkrämmande utveckling visar att tonårstjejer som har mobiltelefonen i BH:n får bröstcancer, att industrin tar fram barntelefoner och att hjärncancer uppstår på samma sida av huvudet som du håller telefonen.

Uppdaterad 23 okt 2013 kl 13:14

RT.com avslöjar exempel på forskningsfusk från industrin och berättar att skolor i Frankrike överger WiFi-nät och går tillbaka till kabel samt att länder som Finland, Israel och Tyskland stoppar försäljning av mobiltelefoner till barn.

Strålningsvärden
Mikrovågsugn: 800 mikro V/m
WiFi router: 800 mikro V/m
Tablet PC: 2000 mikro V/m
Smartphone: 40 000 mikro V/m

Läs mer om mobiltelefoni och hälsorisker

mobiltelefoni

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq