Stanley Krippner “Märkliga fenomen i Brasilien” – Föredrag 4 nov Stockholm

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 31 oktober 2013
- NewsVoice redaktion
Stanley Krippner
Stanley Krippner

Sällskapet för Parapsykologisk Forskning arrangerar ett föredrag med en av världens främsta parapsykologer Stanley Krippner.  Den 4 november 2013 håller han ett föredrag i Stockholm rubricerat “Märkliga fenomen i Brasilien”.

Stanley Krippner besökte 1993 Brasilien och kunde då göra observationer av flera märkliga fenomen kring denne ’psychic’, Amyr Amiden, bl a stigmata (t ex blod från händerna som starkt troende kristna kan få, fast Amyr numera är muslim) och föremål som bara dök upp i luften (apporter och psykokinesi).

Stanley Krippner har forskat och skrivit flera böcker om förändrade medvetandetillstånd, drömmar, hypnos, shamanism, dissociation och parapsykologi. Han har rest världen runt med föreläsningar och workshops, medlem i flera internationella vetenskapliga sammanslutningar och har fått flera fina utmärkelser. Fenomenen kring Amyr Amiden finns bl a i en artikel i tidskriften Journal of Scientific Exploration från år 1996. Mer om Stanley Krippner (PDF).

Föredraget hålls på engelska med titeln “Strange Phenomena in Brazil – A case of stigmata”, måndagen den 4 november 2013 kl 19.00 på Valhallavägen 148 och 1 trappa upp i sal 1 på Östermalms föreningsråd i Stockholm. T-bana Karlaplan.

Avgift: 200 kr, 150 för medlemmar

Kaffe finns att köpa i en paus. Ta med 10-kr mynt för automaten.

Föredraget stöds av John Björkhems Minnesfond.

Skriv gärna ut bifogade A4 affisch och sätt upp på en anslagstavla i din närhet, biblioteket, universitetet.


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *