Terry Evans – Människan vill inte längre acceptera makthavarnas diktat

  0
  393

  Terry Evans

  “När vi tittar på världen idag ser vi att människan inte längre är beredd att acceptera det status quo som makthavarna har dikterat. Människans medvetandenivå har snabbt stigit under min livstid och det som ansågs vara normen och individens värderingar har drastiskt förändrats. Vi lever nu i en värld där värderingar och gamla tänkesätt konstant utmanas; individen är inte längre beredd att kontrolleras av en minoritet.”

  Läs mer på Terry Evans blogg


  Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer