Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Urinterapins och det rena vattnets effekter på hälsan

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 oktober 2013
- NewsVoice redaktion

UrinAndrew Norton Webber är en amerikansk konstnär som under flera år studerat urinterapi och rent vattens effekter på hälsan. Vad han kommit fram till enligt sina egna självständiga studier är att urinterapi men framförallt rent vatten (destillerat vatten) är nyckeln till bra hälsa, och han stödjer detta genom ett flertal doktorers uttalanden och över 500 egna berättelser och vittnesmål om hur det har botat allt från cancer till astma.

Vi är organiska varelser. Nästan alla mineraler som finns i vårt dricksvatten är oorganiska. Det är allmänt känt och bevisat att människor och alla Organiska varelser inte kan absorbera oorganiska mineraler, utan bara organiska mineraler som finns i frukt, grönsaker och “levande” mat. Dem enda organismerna som kan ta upp och absorbera oorganiska mineraler är växter och träd. Det är skillnad på organiskt kalcium och oorganiskt kalcium till exempel, vi kan bara absorbera det organiska kalciumet, menar Andrew Norton Webber.

Om vi dricker vatten med oorganiska mineraler, och kroppen inte hinner göra sig av med dessa mineraler, så blir det till slut en väldigt stor ansamling av dessa mineraler på olika ställen i kroppen. Läkarna som hänvisas till på hemsida beskriver att det är detta som är orsaken till många om inte alla sjukdomar vi har i det västerländska samhället.

Vad Andrew Norton Webber menar är att det rena vattnet, molekyl för molekyl drar med sig alla oorganiska mineraler och gifter ut ur kroppen och framförallt tallkottkörteln, bara man dricker rätt mängd, det vill säga cirka 4 liter per dag.
Han säger vidare att man permanent kan bota allergier och aldrig mer behöva oroa sig för ormbett då urinen alltid har motgiftet i urinen cirka 10 sekunder efter att man fått giftet in i blodomloppet.

Om detta nu stämmer -vill läkemedelsindustrin att sådan här information ska nå ut till folk? Där man kan permanenet bota allergier, bota cancer, diabetes med flera, leva längre, mental hälsa och klar perception när tallkottkörteln är fri från fluorid, och allmänt mer självständiga och friska individer som inser sitt potential?

Text: En av NewsVoice läsare



Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Urinterapi