Urinterapins och det rena vattnets effekter på hälsan

9
885

UrinAndrew Norton Webber är en amerikansk konstnär som under flera år studerat urinterapi och rent vattens effekter på hälsan. Vad han kommit fram till enligt sina egna självständiga studier är att urinterapi men framförallt rent vatten (destillerat vatten) är nyckeln till bra hälsa, och han stödjer detta genom ett flertal doktorers uttalanden och över 500 egna berättelser och vittnesmål om hur det har botat allt från cancer till astma.

Vi är organiska varelser. Nästan alla mineraler som finns i vårt dricksvatten är oorganiska. Det är allmänt känt och bevisat att människor och alla Organiska varelser inte kan absorbera oorganiska mineraler, utan bara organiska mineraler som finns i frukt, grönsaker och “levande” mat. Dem enda organismerna som kan ta upp och absorbera oorganiska mineraler är växter och träd. Det är skillnad på organiskt kalcium och oorganiskt kalcium till exempel, vi kan bara absorbera det organiska kalciumet, menar Andrew Norton Webber.

Om vi dricker vatten med oorganiska mineraler, och kroppen inte hinner göra sig av med dessa mineraler, så blir det till slut en väldigt stor ansamling av dessa mineraler på olika ställen i kroppen. Läkarna som hänvisas till på hemsida beskriver att det är detta som är orsaken till många om inte alla sjukdomar vi har i det västerländska samhället.

Vad Andrew Norton Webber menar är att det rena vattnet, molekyl för molekyl drar med sig alla oorganiska mineraler och gifter ut ur kroppen och framförallt tallkottkörteln, bara man dricker rätt mängd, det vill säga cirka 4 liter per dag.
Han säger vidare att man permanent kan bota allergier och aldrig mer behöva oroa sig för ormbett då urinen alltid har motgiftet i urinen cirka 10 sekunder efter att man fått giftet in i blodomloppet.

Om detta nu stämmer -vill läkemedelsindustrin att sådan här information ska nå ut till folk? Där man kan permanenet bota allergier, bota cancer, diabetes med flera, leva längre, mental hälsa och klar perception när tallkottkörteln är fri från fluorid, och allmänt mer självständiga och friska individer som inser sitt potential?

Text: En av NewsVoice läsareLämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
9 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ricke
Ricke
Gäst
19 oktober 2013 kl 07:32

“stödjer detta genom ett flertal doktorers uttalanden och över 500 egna berättelser och vittnesmål” jo jag tackar… Det krävs nog mer än så innan
jag skall börja dricka destilerat vatten.

Man svänger sig med begreppe organiskt och oorganiskt i artikeln. Är det organkemins definitioner, med kolföreningar som är det organiska? Vad är det i så fall för organisk förening med kalium man rekommenderar? Skulle alltg vanligt kalium anrikas i kroppen om man inte drack fyra liter vatten om dagen?

Janne
19 oktober 2013 kl 10:31

Här finns en till intressant länk om urinterapi:
http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr1/03-1art8.htm

Jag är dock också lite undrande till destillerat vatten, att det skulle vara hälsosammare än vanligt vatten. Alla djur i naturen dricker ju vanligt vatten och blir inte sjuka av det, är det någon skillnad mellan djur och människor i absorberingsförmåga?
Vore bra och få en lite närmare förklaring till det hela.

Per Nordgren
19 oktober 2013 kl 18:26

Lite synd att artikeln saknar länkar till källor, bidrar med några jag känner till:

http://www.ecclesia.org/truth/water.html

http://www.in5d.com/andrew-norton-webber-distilled-liquids-and-the-pineal-gland.html

Webbers egen hemsida verkar ligga nere av någon anledning. Om man vill veta mer får man nog studera själv, myndigheter och forskning rör inte i det här. En del auktoriteter hävdar dessutom det är farligt att dricka destillerat vatten. Vilket för tankarna till att det kanske är tvärtom, hälsosamt att dricka?

Janne
19 oktober 2013 kl 19:04

Jag hittade länken till källan på hans Facebook sida, här är den: http://aquariusthewaterbearer.com/wp-content/uploads/2013/10/DISTILLED-WATERS-TESTIMONIALS-updated-9-26-13.pdf
På en annan hemsida står det precis tvärtom, att destillerat vatten urholkar kroppen på speciellt på kalcium: http://stighastrup.dinstudio.se/empty_12.html
Man vet inte vad man ska tro, men min intuition säger mig att äkta källvatten borde vara det allra hälsosammaste.

Per Nordgren
19 oktober 2013 kl 20:42

Tack för länkar. Om man bara kan välja mellan kommunalt eller destillerat vatten, väljer jag definitivt det senare. På så sätt är jag garanterad att slippa alla tillsatser de har i vattnet och tar hellre risken att bli av med kalcium.

Mayne Sundewall-Hopkins
Mayne Sundewall-Hopkins
19 oktober 2013 kl 20:51

Tror också att naturen ‘vet bäst’ beträffande vatten.
Däremot finner jag det intressant att man “…kan bota allergier och aldrig mer behöva oroa sig för ormbett då urinen alltid har motgiftet i urinen cirka 10 sekunder efter att man fått giftet in i blodomloppet.”
Även om vi inte har ormar i trädgården skulle jag vilja veta mer om detta – då det kanske gäller myggbettsallegi också!! 😉

Andreas
Andreas
Gäst
19 oktober 2013 kl 22:30
Mayne Sundewall-Hopkins
Mayne Sundewall-Hopkins
20 oktober 2013 kl 00:48

Tack för den intressanta länken Andreas.
Ett par välkända namn i vatten-sammanhang är

— den franske läkaren och (“enfant terrible..”) forskaren Jacque Benveniste, som bl a påstår att rent vatten har minne.

http://www.fontainemagnetique.com/en/researchers/13-jacques-benvendiste/26-jacques-benveniste-et-la-memoire-electromagnetique-de-leau

http://www.youtube.com/watch?v=BWYlMSHOGBw

— och japanen Masaru Emoto, vars bok “Messages from Water..” jag är så tacksam att ha ett exemplar av.

https://www.google.co.uk/webhp?gws_rd=cr&ei=OAhjUoamLbKX0AWg34GAAQ#psj=1&q=masaru+emoto+water

“Water is a mirror reflecting our mind”.
Från bilderna i Emoto’s bok förstår man hur otroligt viktigt det är att vattnet vi intar verkligen är rent!

Water Blessing
(“The Crystal Clear Water Initiative” – http://www.harmonikireland.com/irishholywells/):
Each time that you use water
thank it and bless it
& send blessings with it
to everywhere, everything
& everyone that it will touch

Andreas
Andreas
Gäst
23 oktober 2013 kl 01:33

Tack själv Mayne!
Jag strukturerar själv vattnet jag dricker och detta kan verkligen rekommenderas!

Frågan är vad strukturerat och rent vatten egentligen kan åstadkomma, för hälsan- inte minst naturligt rent och strukturerat vatten?

Allt gott