Varför sänds RT.com “live” på NewsVoice?

publicerad 9 oktober 2013
- av Torbjörn Sassersson red.

Du kanske noterat att RT.com, alltså “Russia Today” sänds “live” på NewsVoice entresida. Du kanske undrar varför. Svaret är enkelt. RT.com gör bra granskande journalistik som andra stora media “outlets” slutat med eller åtminstone är sparsamma med. Russia Today är även en slags PR-kanal som i allmänhet säljer in en positiv bild av Ryssland. Det är okay så länge som de samtidigt levererar bra journalistik och reportage.

Jag är helt övertygad att du som läsare kan skilja på journalistik och PR-inslag.

RT.com har dock inte en säker och permanent plats på NewsVoice entresida. På samma yta kan även andra inslag från andra källor få plats. Kanske en bra live-sändning eller fristående YouTube-inspelning från Fox News, CNN, BBC, DN, Canal Second Opinion eller Fria.nu.

Det är dock sändningar “live” som är mest intressant. Hittar du någon bra “outlet” som sänder “live”, tipsa undertecknad.

Torbjörn Sassersson, redaktör (kontakt)Så här kan du stötta Newsvoice

  • Det stämmer att RT.com har vissa kontroversiella åsikter om en del saker. Vi får leva med det. Så länge som RT.com gör intressanta reportage har de en plats. Om tex SVT eller DN startar live-feeds som innehåller bra journalistik får de också dela denna yta på NewsVoice entresida.

  • Hur man stänger av autoplay in Chrome:

    Inställningar -> Visa avancerade inställningar …-> Innehållsinställningar -> rulla ned -> Plugin-program -> välj: Klicka för att spela

    Men jag ska försöka hitta koden för autoplay=no att lägga inuti iframe-koden.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *