Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

Dansk forskare: Hemligt nätverk har påverkat världen i 40 år

publicerad 6 november 2013
- Pål Bergström

cfr_partier1En studie av danska forskaren Dino Knudsen vid Köpenhamns Universitet bevisar nu öppet vad många redan vet, att slutna sällskap som The Trilateral Commission styrt världen under 40 år, skriver Paul Bergström.

Texten korrigerad kl 15:10 8 nov

Som den första forskaren någonsin har Dino Knudsen fått tillgång till att studera The Trilateral Commission. Han slutsats är att TC påverkat regeringar i världen under 40 år. I en intervju med danska P1 Morgon säger han:

“Min forskning visar att kommissionen vid sina möten, ställer upp agendor som regeringarna senare realiserar. Kommissionen sammanträder vid sidan av offentlig granskning eftersom den inte vill styras av den allmänna opinionen”.

Även om många redan vet om att vi lever i en skendemokrati när det gäller de övergripande skeendena så är detta sensationella uppgifter då det är för första gången det erkänns i traditionell media statliga Danmarks Radio. Visserligen talar han om påverka men det är i många fall ett synonym för styra.

Läs den kompletta artikeln

Text: Paul Bergström


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq