Dansk forskare: Hemligt nätverk har påverkat världen i 40 år

11

cfr_partier1En studie av danska forskaren Dino Knudsen vid Köpenhamns Universitet bevisar nu öppet vad många redan vet, att slutna sällskap som The Trilateral Commission styrt världen under 40 år, skriver Paul Bergström.

Texten korrigerad kl 15:10 8 nov

Som den första forskaren någonsin har Dino Knudsen fått tillgång till att studera The Trilateral Commission. Han slutsats är att TC påverkat regeringar i världen under 40 år. I en intervju med danska P1 Morgon säger han:

“Min forskning visar att kommissionen vid sina möten, ställer upp agendor som regeringarna senare realiserar. Kommissionen sammanträder vid sidan av offentlig granskning eftersom den inte vill styras av den allmänna opinionen”.

Även om många redan vet om att vi lever i en skendemokrati när det gäller de övergripande skeendena så är detta sensationella uppgifter då det är för första gången det erkänns i traditionell media statliga Danmarks Radio. Visserligen talar han om påverka men det är i många fall ett synonym för styra.

Läs den kompletta artikeln

Text: Paul Bergström

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
7 november 2013 kl 22:27
Danne
Gäst
7 november 2013 kl 18:35

Man bör inte glömma Griffins egen historiska källa gällande detta (då) hemliga Rhodes-sällskap vilket är Professor Carrol Quigley och då i synnerhet hans bok “tragedy & hope”. Historien bakom denna bok är ganska omärklig men det som följde efter publiceringen är en intressant historia då uplagor raskt köpts efter något dygn efter lansering och sedan försvunnit. Tryck-plåtar som förstörts m.m. Den boken var inte skapad för allmänheten men Quigley tyckte att sällskapet inte hade något att frukta då ingen ändå kunde stoppa utvecklingen av den plan som Rhodes fastställt. Sällskapet hade inte samma inställning enl. Quigley.

Tragedy and hope ISBN: 9780945001102, 9780945001010, 9780913022146

Natalia Stratu
Gäst
7 november 2013 kl 15:03

“Detta säger källan i Jan Hälsings bok i samma ämne om syn på människor: ”De som styr tittar på oss på följande sätt:
”Människor är så omedvetna, odisciplinerade, själviska, och dumma att illuminater har inga problem att följa dem och t.o.m. att döda dem på ett massivt sätt. Människor är inte värda något!”””
Det stämmer ganska bra! Människan vill inte heller växa ur sin dumhet!

Björn Nilsson
Björn Nilsson
Gäst
7 november 2013 kl 14:37

Detta omtalades ganska genomgående i en bok som på engelska heter “None dare call it a Conspiracy” av Gary Allen tillsammans med Larry Abraham , utgiven 1972

Ivan Björn
7 november 2013 kl 10:57

Ännu en artikel med samma problematik: Dold maktelit har styrt i 40 år

Länk: http://2op.se/2013/11/06/dold-maktelit-har-styrt-i-40-ar/

Ivan Björn
6 november 2013 kl 22:18

Tack Jonas K jag har tittat på dina länkar och läst den info och tankar som du skriver där

ruben
ruben
Gäst
6 november 2013 kl 20:35

Klickade på länken “Läs den kompletta artikeln” men fick svar “This Account Has Been Suspended”. Är kontot borttaget? Vad har hänt?

Lidvall
Lidvall
Gäst
6 november 2013 kl 15:23

Har någon sett Knudsen ge några exempel på agendor som satts av kommissionen och senare realiserats av regeringar? På hans projektsida hänvisas tyvärr bara till avhandlingen på Konglige Bibliotek http://www.dinoknudsen.dk/forskning-cv/phd-projekt

Mats Sederholm
6 november 2013 kl 15:04

Snyggt jobbat Pål!

Mats
På Klar sikt

Jonas K
Gäst
6 november 2013 kl 11:32

Ivan, jag bevistade ett föredrag med herr Jüri Lina för ett par år sedan och skrev några rader om det vilket kan tjäna som introduktion till hans tankevärld innan du ger dig i kast med boken: http://www.pkjonas.se/2011/02/13/juri-lina-frimureriet-och-jag/

När det gäller en världsregering är det något som på många sätt faktiskt skulle vara önskvärt, även om det väl är en naiv dröm att en sådan ska bli verklighet under vår livstid. Vissa problem är ju globala till sin natur, till exempel klimatförändringarna, och skulle därför lösas bäst av en regering på global nivå: http://www.pkjonas.se/2011/04/13/global-demokrati/

Ivan Björn
6 november 2013 kl 09:54

Tack Pål för en mycket bra artikel om makteliten. Själv har jag läst boken av Jan van Helsing och nyligen beställde jag en bok av Jüri Linas “Världsbyggarnas bedrägeri”. Det blir säkert en intressant läsning i detta ämne.

I din artikel skriver du följande: “Man har sålt in den fina tanken om en enad värld under en världsregering. Det hävdas att man står bakom flera organisationer som arbetar för en sådan värld t ex FN. Vad som låter bra är av världens tillstånd att döma en varg i fårakläder. Vad de inte vet är att den yttersta eliten, av flera vittnesmål, ser sig som mänsklighetens härskare och ser ner på vanligt folk som om vi vore deras slavar, vilket vi genom nuvarande system kommit att bli.”

Detta säger källan i Jan Hälsings bok i samma ämne om syn på människor: “De som styr tittar på oss på följande sätt:
”Människor är så omedvetna, odisciplinerade, själviska, och dumma att illuminater har inga problem att följa dem och t.o.m. att döda dem på ett massivt sätt. Människor är inte värda något!””

Länk: https://newsvoice.se/2013/10/24/jan-van-helsing-om-hemliga-sallskap-och-frimurarnas-krig-del-1-av-2/

Länk: https://newsvoice.se/2013/11/04/jan-van-helsing-om-hemliga-sallskap-och-frimurarnas-krig-del-2-av-2/