Dansk forskare: Hemligt nätverk har påverkat världen i 40 år

publicerad 6 november 2013
- av Pål Bergström

cfr_partier1En studie av danska forskaren Dino Knudsen vid Köpenhamns Universitet bevisar nu öppet vad många redan vet, att slutna sällskap som The Trilateral Commission styrt världen under 40 år, skriver Paul Bergström.

Texten korrigerad kl 15:10 8 nov

Som den första forskaren någonsin har Dino Knudsen fått tillgång till att studera The Trilateral Commission. Han slutsats är att TC påverkat regeringar i världen under 40 år. I en intervju med danska P1 Morgon säger han:

“Min forskning visar att kommissionen vid sina möten, ställer upp agendor som regeringarna senare realiserar. Kommissionen sammanträder vid sidan av offentlig granskning eftersom den inte vill styras av den allmänna opinionen”.

Även om många redan vet om att vi lever i en skendemokrati när det gäller de övergripande skeendena så är detta sensationella uppgifter då det är för första gången det erkänns i traditionell media statliga Danmarks Radio. Visserligen talar han om påverka men det är i många fall ett synonym för styra.

Läs den kompletta artikeln

Text: Paul Bergström


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Man bör inte glömma Griffins egen historiska källa gällande detta (då) hemliga Rhodes-sällskap vilket är Professor Carrol Quigley och då i synnerhet hans bok “tragedy & hope”. Historien bakom denna bok är ganska omärklig men det som följde efter publiceringen är en intressant historia då uplagor raskt köpts efter något dygn efter lansering och sedan försvunnit. Tryck-plåtar som förstörts m.m. Den boken var inte skapad för allmänheten men Quigley tyckte att sällskapet inte hade något att frukta då ingen ändå kunde stoppa utvecklingen av den plan som Rhodes fastställt. Sällskapet hade inte samma inställning enl. Quigley.

  Tragedy and hope ISBN: 9780945001102, 9780945001010, 9780913022146

 • “Detta säger källan i Jan Hälsings bok i samma ämne om syn på människor: ”De som styr tittar på oss på följande sätt:
  ”Människor är så omedvetna, odisciplinerade, själviska, och dumma att illuminater har inga problem att följa dem och t.o.m. att döda dem på ett massivt sätt. Människor är inte värda något!”””
  Det stämmer ganska bra! Människan vill inte heller växa ur sin dumhet!

 • Detta omtalades ganska genomgående i en bok som på engelska heter “None dare call it a Conspiracy” av Gary Allen tillsammans med Larry Abraham , utgiven 1972

 • Klickade på länken “Läs den kompletta artikeln” men fick svar “This Account Has Been Suspended”. Är kontot borttaget? Vad har hänt?

 • Ivan, jag bevistade ett föredrag med herr Jüri Lina för ett par år sedan och skrev några rader om det vilket kan tjäna som introduktion till hans tankevärld innan du ger dig i kast med boken: http://www.pkjonas.se/2011/02/13/juri-lina-frimureriet-och-jag/

  När det gäller en världsregering är det något som på många sätt faktiskt skulle vara önskvärt, även om det väl är en naiv dröm att en sådan ska bli verklighet under vår livstid. Vissa problem är ju globala till sin natur, till exempel klimatförändringarna, och skulle därför lösas bäst av en regering på global nivå: http://www.pkjonas.se/2011/04/13/global-demokrati/

 • Tack Pål för en mycket bra artikel om makteliten. Själv har jag läst boken av Jan van Helsing och nyligen beställde jag en bok av Jüri Linas “Världsbyggarnas bedrägeri”. Det blir säkert en intressant läsning i detta ämne.

  I din artikel skriver du följande: “Man har sålt in den fina tanken om en enad värld under en världsregering. Det hävdas att man står bakom flera organisationer som arbetar för en sådan värld t ex FN. Vad som låter bra är av världens tillstånd att döma en varg i fårakläder. Vad de inte vet är att den yttersta eliten, av flera vittnesmål, ser sig som mänsklighetens härskare och ser ner på vanligt folk som om vi vore deras slavar, vilket vi genom nuvarande system kommit att bli.”

  Detta säger källan i Jan Hälsings bok i samma ämne om syn på människor: “De som styr tittar på oss på följande sätt:
  ”Människor är så omedvetna, odisciplinerade, själviska, och dumma att illuminater har inga problem att följa dem och t.o.m. att döda dem på ett massivt sätt. Människor är inte värda något!””

  Länk: https://newsvoice.se/2013/10/24/jan-van-helsing-om-hemliga-sallskap-och-frimurarnas-krig-del-1-av-2/

  Länk: https://newsvoice.se/2013/11/04/jan-van-helsing-om-hemliga-sallskap-och-frimurarnas-krig-del-2-av-2/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *