David Ickes ”The Peoples Voice” premiärsänder 10 nov 2013 kl 18-23

4
168

Webb-TV-kanalen ”The People’s Voice” startar med en 5 timmar lång live-sändning med intressanta gäster från hela världen

”The first broadcast from The People’s Voice studio will be an introduction to the station ahead of our launch date to introduce our presenters and production team with a long list of guests including Cynthia McKinney, Norman Finkelstein, Peter Tatchell, Jim Marrs, Gerald Celente, Richard C. Hoagland, Lauren Moret and Leah Bolger and there’s more to follow.”

Streaming-adress: Davidicke.com/TPV på söndag 10 november kl 18-23 svensk tid • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

4 KOMMENTARER

 1. Would love you to Come take up the issue of basic inkom/ citizen who currently spreading across The Europe. Welfare is important for Europe’s citizen, must bring an end to the thieving and money horny peaks. Banks, large companies they need to understand the importance of having citizen who can spend within their respective contries.
  A rescue for all of us.
  Thefts from our common treasure chest should have an end.

 2. Fantastiskt spännande. Från en idé i maj till livesändningar nu i november, allt tack vare donationer från ”vanliga” människor. Den revolutionerande potentialen som detta projekt har är att den kan bevisa att det går att skapa en professionell global nyhetskanal och få den att leva vidare tack vare frivilliga donationer från i huvudsak ”vanliga” människor.

 3. David Icke hoppade av The Peoples Voice 25 juni 2014 pga för många egodrivna personer som nästlade sig in, enligt Icke.

  ”Its major problems have come from not being able to attract advertising and sponsorship to pay ongoing running costs and because, in among the many thoroughly decent and committed people who have been involved, it has attracted some of the most poisonous, manipulating, me, me, me self-obsessives you could ever meet.”

  http://www.davidicke.com/headlines/the-peoples-voice/

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här